Ťažkosti po odstránení zuba
Zdravím pred dvomi dňami mi trhali zub 6 mal som opuchnuté lico takže zapal tam bol. Lico mi na poli odpuchlo no cítim tam furt nejakí tlak z rany si asi aj vicucavam hnis
Pokiaľ si si od tiaľ dal preč tu krvnú "zrazeninu",koleduješ si o suché lôžko.
@luboslav54 nemáš si nič vycuciavať, a ak tam bol, je zápal, mal by si navštíviť zubára, ktorý ti predpíše ATB.
@luboslav54 po odstránení zuba sa nesmie nič vycuciavat dokonca zo začiatku ani oplachovat
@luboslav54 nemáš si nič vycuciavať, a ak tam bol, je zápal, mal by si navštíviť zubára, ktorý ti predpíše ATB.
@jamimo to som bol pred dvom dňami na pohotovosti v TN a nepovedal mi ze si mam po riešiť antibiotika ešte dva dny počkám ci sa to bude zhoršovať alebo zlepšovať keď tak tak zubárovi zas
@luboslav54 po odstránení zuba sa nesmie nič vycuciavat dokonca zo začiatku ani oplachovat
Líce mam us opuchnuté ale dasno je ešte citlivé jemne opuchnuté a pot licnou kosťou na dotik boli ale sú to len 2 dní po trhacke

aj to sili? po trhani zubu sa nema nic vycucavat, urobi sa tam taky krvny kolac (nieco ako chrasta na kozi) aby sa ti tam nedostala infekcia, nemozes to davat prec...