Ťažkosti s dýchaním i napriek dobrým výsledkom
Ahojte, máte niekto skúsenosti, od včera sa mi ťažko dýcha, akoby som mala nedostatok kyslíka, RTG hrudníka a aj hladina kyslíka v krvi keď si meriam oximetrom je dobrá, nestretli ste sa niektorá s niečím takýmto, ďakujem
@lagunka0000 no jasné, že mám - to je z chrbtice
@tulipanik12 myslíš? Už z toho dostávam stres že čo sa mi robí
Zablokovana chrbtica to moze byt
mne to robila psychika
@lagunka0000 skús dopĺňať magnézium, elektrolyty, vitamín C... uvoľnia svalové napätie v dýchacích cestách. Stres, úzkosti, nedostatok minerálov... zhoršujú ťažkosti s dýchaním.
@lagunka0000 u mna , chrbtica
@lagunka0000 ja som si viacmenej istá, skús navštíviť nejakého dobrého fyzioterapeuta, koľko krát vedia pomôcť viac ako doktori alebo najskôr zistíš či je to z chrbtice, keď si pôjdeš zaplávať, ak sa ti vo vode hneď uľaví, tak je to na 100% z chrbtice
@lagunka0000 Nemoze byt plucna embolia? Neberies nahodou nejake lieky, nie si po operacii?
Buď chrbtica alebo psychika. Ja som pochodila x vyšetreni interne pľúcne Kardiologia Sono srdca nakoniec ma odolali aj na neurológiu kde mi zistili tetaniu a u psychológa sa liečim z úzkosti
@lagunka0000 krvny rozbor bol robeny? moze to byt aj z nedostatku hemoglobinu, aj ked sa zda hladina kysliku v poriadku.
@lagunka0000 skús dopĺňať magnézium, elektrolyty, vitamín C... uvoľnia svalové napätie v dýchacích cestách. Stres, úzkosti, nedostatok minerálov... zhoršujú ťažkosti s dýchaním.
@vakatko magnézium beriem teda magnerot, skúsim doplniť ešte tie vitamíny, ďakujem
@lagunka0000 Nemoze byt plucna embolia? Neberies nahodou nejake lieky, nie si po operacii?
@adri266 nie som po operácii, ta ma ešte len čaká, žlčník, robili mi predoperačny rozbor krvi a ten bol ok, tak snad to bude ta chrbtica, bola som aj na mr krčnej, zistili mi tam niečo, idem chodiť na rehabilitáciu
Buď chrbtica alebo psychika. Ja som pochodila x vyšetreni interne pľúcne Kardiologia Sono srdca nakoniec ma odolali aj na neurológiu kde mi zistili tetaniu a u psychológa sa liečim z úzkosti
@anonym_351b0d aj ja všetky vyšetrenia ok, ešte aj na CT koronarografia som bola
Môže byť aj reflux...hlavne večer keď sa kyselina tlačí hore...
ak je saturacia ok moze to byt psychika. Stres pred operaciou a tak.
Ono inak nedostatok kyslika v krvi (nizsiu saturaciu) ani velmi nepocitujes ze tazko sa dycha skor je to problem napr aj pri hovoreni, tvar scervenie ale ty nemas pocit ze nevies dychat (to skor poukazuje na psychiku spazmus v strese sa stiahnu svaly)
ked som mala covid bola som hospitalizovana na kysliku a teraz sa akurat doliecujem zo zapalu priedusiek co mi presiel na pluca a tiez sa mi znizila saturacia ja som nepocitovala problem s dychanim aj ked ostatny vravel ze sak ani udychat neviem (vrzgali mi pluca)
ak je saturacia ok moze to byt psychika. Stres pred operaciou a tak.
Ono inak nedostatok kyslika v krvi (nizsiu saturaciu) ani velmi nepocitujes ze tazko sa dycha skor je to problem napr aj pri hovoreni, tvar scervenie ale ty nemas pocit ze nevies dychat (to skor poukazuje na psychiku spazmus v strese sa stiahnu svaly)
ked som mala covid bola som hospitalizovana na kysliku a teraz sa akurat doliecujem zo zapalu priedusiek co mi presiel na pluca a tiez sa mi znizila saturacia ja som nepocitovala problem s dychanim aj ked ostatny vravel ze sak ani udychat neviem (vrzgali mi pluca)
@anonym_dfb533 môže byť že psychika, bojím sa asi ako každý pred operáciou, ešte som nebola operována,
Môže byť aj reflux...hlavne večer keď sa kyselina tlačí hore...
@ejbyk ja mám problém skôr cez deň, asi teda psychika

@lagunka0000 no jasné, že mám - to je z chrbtice