icon

Ťažkosti s dýchaním i napriek dobrým výsledkom

lagunka0000
11. sep 2025

Ahojte, máte niekto skúsenosti, od včera sa mi ťažko dýcha, akoby som mala nedostatok kyslíka, RTG hrudníka a aj hladina kyslíka v krvi keď si meriam oximetrom je dobrá, nestretli ste sa niektorá s niečím takýmto, ďakujem

tulipanik12
11. sep 2025

@lagunka0000 no jasné, že mám - to je z chrbtice

lagunka0000
autor
11. sep 2025
@tulipanik12

@lagunka0000 no jasné, že mám - to je z chrbtice

@tulipanik12 myslíš? Už z toho dostávam stres že čo sa mi robí

autumn1
11. sep 2025

Zablokovana chrbtica to moze byt

natalia328
11. sep 2025

mne to robila psychika

vakatko
11. sep 2025
@lagunka0000

@lagunka0000 skús dopĺňať magnézium, elektrolyty, vitamín C... uvoľnia svalové napätie v dýchacích cestách. Stres, úzkosti, nedostatok minerálov... zhoršujú ťažkosti s dýchaním.

erickatt
11. sep 2025

@lagunka0000 u mna , chrbtica

tulipanik12
11. sep 2025
@lagunka0000

@lagunka0000 ja som si viacmenej istá, skús navštíviť nejakého dobrého fyzioterapeuta, koľko krát vedia pomôcť viac ako doktori alebo najskôr zistíš či je to z chrbtice, keď si pôjdeš zaplávať, ak sa ti vo vode hneď uľaví, tak je to na 100% z chrbtice

adri266
11. sep 2025

@lagunka0000 Nemoze byt plucna embolia? Neberies nahodou nejake lieky, nie si po operacii?

anonym_351b0d
11. sep 2025

Buď chrbtica alebo psychika. Ja som pochodila x vyšetreni interne pľúcne Kardiologia Sono srdca nakoniec ma odolali aj na neurológiu kde mi zistili tetaniu a u psychológa sa liečim z úzkosti

heln
11. sep 2025

@lagunka0000 krvny rozbor bol robeny? moze to byt aj z nedostatku hemoglobinu, aj ked sa zda hladina kysliku v poriadku.

lagunka0000
autor
11. sep 2025
@vakatko

@lagunka0000 skús dopĺňať magnézium, elektrolyty, vitamín C... uvoľnia svalové napätie v dýchacích cestách. Stres, úzkosti, nedostatok minerálov... zhoršujú ťažkosti s dýchaním.

@vakatko magnézium beriem teda magnerot, skúsim doplniť ešte tie vitamíny, ďakujem

lagunka0000
autor
11. sep 2025
@adri266

@lagunka0000 Nemoze byt plucna embolia? Neberies nahodou nejake lieky, nie si po operacii?

@adri266 nie som po operácii, ta ma ešte len čaká, žlčník, robili mi predoperačny rozbor krvi a ten bol ok, tak snad to bude ta chrbtica, bola som aj na mr krčnej, zistili mi tam niečo, idem chodiť na rehabilitáciu

lagunka0000
autor
11. sep 2025
@anonym_351b0d

Buď chrbtica alebo psychika. Ja som pochodila x vyšetreni interne pľúcne Kardiologia Sono srdca nakoniec ma odolali aj na neurológiu kde mi zistili tetaniu a u psychológa sa liečim z úzkosti

@anonym_351b0d aj ja všetky vyšetrenia ok, ešte aj na CT koronarografia som bola

ejbyk
11. sep 2025

Môže byť aj reflux...hlavne večer keď sa kyselina tlačí hore...

anonym_dfb533
11. sep 2025

ak je saturacia ok moze to byt psychika. Stres pred operaciou a tak.
Ono inak nedostatok kyslika v krvi (nizsiu saturaciu) ani velmi nepocitujes ze tazko sa dycha skor je to problem napr aj pri hovoreni, tvar scervenie ale ty nemas pocit ze nevies dychat (to skor poukazuje na psychiku spazmus v strese sa stiahnu svaly)
ked som mala covid bola som hospitalizovana na kysliku a teraz sa akurat doliecujem zo zapalu priedusiek co mi presiel na pluca a tiez sa mi znizila saturacia ja som nepocitovala problem s dychanim aj ked ostatny vravel ze sak ani udychat neviem (vrzgali mi pluca)

lagunka0000
autor
12. sep 2025
@anonym_dfb533

ak je saturacia ok moze to byt psychika. Stres pred operaciou a tak.
Ono inak nedostatok kyslika v krvi (nizsiu saturaciu) ani velmi nepocitujes ze tazko sa dycha skor je to problem napr aj pri hovoreni, tvar scervenie ale ty nemas pocit ze nevies dychat (to skor poukazuje na psychiku spazmus v strese sa stiahnu svaly)
ked som mala covid bola som hospitalizovana na kysliku a teraz sa akurat doliecujem zo zapalu priedusiek co mi presiel na pluca a tiez sa mi znizila saturacia ja som nepocitovala problem s dychanim aj ked ostatny vravel ze sak ani udychat neviem (vrzgali mi pluca)

@anonym_dfb533 môže byť že psychika, bojím sa asi ako každý pred operáciou, ešte som nebola operována,

lagunka0000
autor
12. sep 2025
@ejbyk

Môže byť aj reflux...hlavne večer keď sa kyselina tlačí hore...

@ejbyk ja mám problém skôr cez deň, asi teda psychika