icon

Tenisový lakeť a injekcie na úľavu od bolesti

pribisanova
13. máj 2025

Dobrý večer,mal niekto prosím vás problém z tenisovým lakťom?a pichali mu injekciu do lakťa?

lenkasarka
13. máj 2025

@pribisanova ja,myslíš obstrek?

maxxim
13. máj 2025

@pribisanova ahoj- áno mal. Minimálne rok som v určitych polohách neudržal ani vahu svojej ruky, taktiež ak som zavrel päsť a mal ruku vtedy vystretú tak bola pichlavá bolesť. Bol som na obstrek na klinike Shams v BB, a nosil som dlahu" a cca po 2 mesiacoch mi bolesti ustúpili. Teraz je tomu už viac ako rok, a sem tam ma zapichá, no nič extra. Je to v pohode

oli18
14. máj 2025

Mala som. Chodila som na rehabilitaciu. Je tomu uz vela rokov a ok.

ibrunova
14. máj 2025

Ano, raz mi pichli obstrek, bolelo to otrasne, asi pol dňa a potom to ustúpilo.. Odvtedy už nebolo treba.

mmonika
14. máj 2025

@pribisanova mala som asi tri injekcie v priebehu 3/4 roka a vobec to nepomohlo.. skoncila som na operačnom stole, až to konečne zabralo .

lulu2014
14. máj 2025

@pribisanova mne pomohol 10x ultrazvuk. Uz mam cca 6rokov pokoj.

pribisanova
autor
14. máj 2025
@ibrunova

Ano, raz mi pichli obstrek, bolelo to otrasne, asi pol dňa a potom to ustúpilo.. Odvtedy už nebolo treba.

@ibrunova prosím vás pichne len raz a dosť?ja sa injekcie nebojím len sa bojím či to bude strašne bolieť a či to bude dlho trvať ďakujem

pribisanova
autor
14. máj 2025
@lenkasarka

@pribisanova ja,myslíš obstrek?

@lenkasarka áno obstrek zle som sa vyjadrila

lenkasarka
14. máj 2025
@pribisanova

@lenkasarka áno obstrek zle som sa vyjadrila

@pribisanova samotná injekcia má vôbec nebolela. Potom mi trochu tŕpol lakeť,ale nič hrozné. Ja som mala dve a potom rok pokoj. Teraz sem tam cítim,ale nič hrozné zatiaľ.

ibrunova
14. máj 2025
@pribisanova

@ibrunova prosím vás pichne len raz a dosť?ja sa injekcie nebojím len sa bojím či to bude strašne bolieť a či to bude dlho trvať ďakujem

@pribisanova mne dal iba jednu injekciu. Tá bolela, lebo som to mala spuchnuté, ale stálo to za to.. Potom mi kázal dávať na to ešte octan.

bjetuska
15. máj 2025

Ja sa chystám zajtra naspäť k lekárovi a asi dostanem obstrek. Po dvoch mesiacoch mam stále bolesti, rehabilitácia pomohla minimálne. Najhoršie na tom je, že už má boli aj druhá ruka a dokonca aj viacej a to som doma na PN a ruky nenamaham. Dajte vedieť ako to u vás dopadlo.

pribisanova
autor
15. máj 2025
@bjetuska

Ja sa chystám zajtra naspäť k lekárovi a asi dostanem obstrek. Po dvoch mesiacoch mam stále bolesti, rehabilitácia pomohla minimálne. Najhoršie na tom je, že už má boli aj druhá ruka a dokonca aj viacej a to som doma na PN a ruky nenamaham. Dajte vedieť ako to u vás dopadlo.

@bjetuska ďakujem dám vám vedieť ja idem zajtra ráno a a. Hrozný strach že to bude veľmi bolieť hrozne sa bojím

pribisanova
autor
15. máj 2025
@lenkasarka

@pribisanova samotná injekcia má vôbec nebolela. Potom mi trochu tŕpol lakeť,ale nič hrozné. Ja som mala dve a potom rok pokoj. Teraz sem tam cítim,ale nič hrozné zatiaľ.

@lenkasarka prosím vás nebojí ten vpich?ja sa ihly nebojím len sa bojím tej bolesti

lenkasarka
15. máj 2025
@pribisanova

@lenkasarka prosím vás nebojí ten vpich?ja sa ihly nebojím len sa bojím tej bolesti

@pribisanova samotný vypich má vôbec nebolel. Ako každá injekcia je to trochu nepríjemne,ale nebolestivé. Nebolelo má ani 1x a ani 2x

pribisanova
autor
15. máj 2025
@lenkasarka

@pribisanova samotný vypich má vôbec nebolel. Ako každá injekcia je to trochu nepríjemne,ale nebolestivé. Nebolelo má ani 1x a ani 2x

@lenkasarka a nepamätate si prosím vás akú vám pichali?mne dipropos by mali

lenkasarka
15. máj 2025
@pribisanova

@lenkasarka a nepamätate si prosím vás akú vám pichali?mne dipropos by mali

@pribisanova popravde vôbec netuším. Bola som rovnako vystrašená ako ty a ani nepamätám co mi vravela

pribisanova
autor
15. máj 2025
@lenkasarka

@pribisanova popravde vôbec netuším. Bola som rovnako vystrašená ako ty a ani nepamätám co mi vravela

@lenkasarka ďakujem no fakt sa bojím napíšem zajtra ako som dopadla.

lenkasarka
15. máj 2025
@pribisanova

@lenkasarka ďakujem no fakt sa bojím napíšem zajtra ako som dopadla.

@pribisanova chapem ťa,ale neboj a trva to len pár sekúnd.

pribisanova
autor
15. máj 2025
@lenkasarka

@pribisanova chapem ťa,ale neboj a trva to len pár sekúnd.

@lenkasarka ďakujem trochu si ma ukludnila.

pribisanova
autor
16. máj 2025
@pribisanova

@lenkasarka ďakujem trochu si ma ukludnila.

@pribisanova ahoj,tak som si dala nakoniec tu razovu vlnu tak uvidím či pomôže idem 5x ak nepomôže tak ten obstrek dr povedal aby sme skúsili toto a ak nezaberie tak ten obstrek povedal že ak by mi dal obstrek tak potom musíme min.3 mesiace čakať lebo by mi nemohli dať tu razovu vlnu tak som skúsila toto s uvidí sa.

bjetuska
16. máj 2025

Mne dnes pichol ten obstrek, nič hrozné to nebolo, vždy ma upozornil, že bude vpich. Fakt v pohode, tiež som sa bála. Snažím sa ruku nepoužívať vôbec, lebo zacítim, keď nejak pohybem svalom. Zatiaľ som bez bolesti.

hopsas
16. máj 2025

@pribisanova ja sa liečim na to dlhodobo. Ale mne pomohla az elektrina na rehabilitáciach do lakťa.

pribisanova
autor
16. máj 2025
@hopsas

@pribisanova ja sa liečim na to dlhodobo. Ale mne pomohla az elektrina na rehabilitáciach do lakťa.

@hopsas to sú tie oziare?

hopsas
16. máj 2025
@pribisanova

@pribisanova nie ...to ti normálne dajú elektrický prúd do svalov na pár minút

76california
8. jún 2025
@pribisanova

@pribisanova pomohla tá rázová vlna?

pribisanova
autor
29. jún 2025
@76california

@pribisanova pomohla tá rázová vlna?

@76california nie dal mi obstrek ale aj tak ju cítim

majka3112
11. aug 2025
@bjetuska

@bjetuska prosím ťa ako si dopadla stým tenis.laktom? Som PN a nič nezaberá aj keď nerobim

pribisanova
autor
13. aug 2025
@majka3112

@bjetuska prosím ťa ako si dopadla stým tenis.laktom? Som PN a nič nezaberá aj keď nerobim

@majka3112 mala som dva krát obstreky tak je to lepšie

bjetuska
13. aug 2025
@majka3112

@majka3112 pomohol mi ten obstrek, občas to ešte zacitim, ale je to zatiaľ v pohode