icon

Test na protilátky pri Covid 19 - skúsenosti

andrad
10. dec 2020

Ahojte, máte niekto skúsenosti s testom na protilátky pri covid-19? Zaujíma ma, aký druh ste mali, aký si mám zvoliť (prehľad mám). Meria sa nejako hodnota protilátok IgG a IgM? Aké bývajú tie hodnoty? Ďakujem za rady.

Strana
z2
andrad
autor
Autor odpoveď zmazal
ivetulik
1. jún 2021

@andrad dufam ze ta aj poucili ze ta neockuju ale ze na tebe vykonávajú experimentálny pokus

0310slavka
1. jún 2021

@ivetulik
Dobrý deň, už vám niekto vysvetlil tie nízke protilátky? Mám ten istý ,, problém''. Doktori to ževraj nevedia interpretovať, keď sú pod hranicou. Sestrička jedna mi povedala, že som sa s tým pravdepodobne stretla, môj doktor nevie, potom som tu niekde čítala vyjadrenie k podobnému záveru, že pravdepodobne nie. Ako chcela by som to vedieť na isto, nie pravdepodobne.

ivetulik
1. jún 2021

@0310slavka nie. nevysvetlil. nikto nevie, každý len tápa. a ten kto vie ten nepovie, lebo čím menej vieme tým lepšie pre nás :D. ale už som sa dopočula niekde od nejakého doktorka, že tie protilátky nemajú výpovednú hodnotu. niekto ich vraj má a umrie na koronu a niekto nie a neumrie. vraj imunita je vpísaná niekde hlbšie. ale to už je mimo misu

majinka81
16. nov 2021

@ivetulik Ahojte tak ja mam protilatky Igg 13 a manžel 12,6.Boli sme chori,ale testy negativne ale manzel mal priebeh ako covid,bolesti strata cuchu chuti.
Ked pozeram tie ine cisla vase ...no nam napisali na vysledok,ze to nesvedči o prekonaní covidu.
Referenčná hodnote ukazovala ze az nad 18 moze byt,ze covid sme prekonali.Moze to tak byt?

michaelka_
17. nov 2021

Ja som mala Igg proti1látky 12,4. Ako to interpretovať?

majinka81
17. nov 2021

@michaelka_ a pozitivne na covid?Lebo my negativne

michaelka_
17. nov 2021

@majinka81 nie test na protilatky po očkovaní

majinka81
17. nov 2021

@michaelka_ Teraz nerozumiem ty maš také po očkovaní?Ja nie som očkovaná 13 IGg mam normálne.

michaelka_
19. nov 2021

@majinka81 tomu ani ja nerozumiem, nie som zdravotník, ale zdá sa mi to nízke číslo.

majinka81
19. nov 2021

@michaelka_ tak ak si očkovaná tak podla mna je to malo.

michaelka_
20. nov 2021

@majinka81 druhú vakcínu som mala v polovici februára.

ivetulik
27. nov 2021

boooster 3, 4, 5, ....

Strana
z2