icon

Tetánia a tŕpnutie jazyka: Skúsenosti a rady

8. jún 2024

Prosim trpol niekomu koren /jedna strana jazyka z tetanie? 12 rokov mam tetaniu. Tieto pocity mam cca 3 roky a vsetky vysetrenia na neuro su ok takze hovoria ze to je tetaniou...ked to pride mam pocit ako by som mala nieco pod jazykom na jedmej strane akoby gulu alebo tahanie. Potom sa mi zacne tazsie dyhat(asi preto ze sa laknem),niekedy sa mi toci hlava ...a posledne co pride je nieco ako zimnica alebo sklbanie svalmi) podam si mg a niekedy prejde do hodiny a niekedy sa to opakuje x mrat za 3-4hod kym to odide....vzdy si poviem je to iba tetania ale je to tazke :(

Strana
z2
zuwa78
2. júl 2024

@aurelka1 mysliš tie ocd myšlienky?

aurelka1
Autor odpoveď zmazal
aurelka1
9. júl 2024

@zuwa78 ahoj prepáč že len teraz píšem no áno je Adi na dlho len je to veľmi dosť hnusntne
Práve teraz v noci ma tak chitilo že je mi veľmi zle cítim čelo také zvláštne vidím akosi rozmazane musím vstávať s pošlete lebo ako keby som zasypávala cítim niečo pri srdci mám triašku veľmi sa bojím že odpadnem neviem už vážne čo stym mám robiť aby to prestalo

zuwa78
10. júl 2024

@aurelka1 to treba liečiť.. nič ine nepomože.....jedno vedz,nič sa ti nestane.....tie symptomy su hnusne....aj keby sa ti zdalo že už,už odpadneš ....nie neodpadneš....

aurelka1
10. júl 2024

@zuwa78 dakujem veľmi pekne za tieto slova❤️❤️
Ako to je s jedením mne sa veľmi ťažko je ešte keď je to jemne v pohode ale niektoré jedla mi je ťažko aj prehltnúť

zuwa78
10. júl 2024

@aurelka1 poznam to,aj to som zažila.... to su "len" symptomy ktore ťa aktualne sprevadzaju....neobavaj sa.. . Nič sa ti nestane

aurelka1
12. júl 2024

@zuwa78 ahoj no včera som bola zase u lekára povedala som mu o tetanii ani nevedel čo to je😂 hľadám skúšam ako ti liečiť sama doma

zuwa78
12. júl 2024

@aurelka1 mala si mi povedať že trpiš strachom,uzkosťou a Panik atakami....

aurelka1
6. aug 2024

@zuwa78 je tu iny system zo všetkým…..beriem magnezium ale zatiaľ nič….dnes ma to tak chytilo hnusne že celý deň hruuza tvar.jazyk,srdce úplne všetko strašne sa bojím

Strana
z2