Tetánia - obdobia bez príznakov
Ahojte baby, tie čo máte potvrdenu tetaniu mavate aj take obdobia že Vám nič nieje ? Ďakujem
@dotka04 lebo naposledy som mala atak pred 2 týždňami od vtedy nič. Ale som aj pokojná beriem vitamíny čaj na upokojenie večer
uvidíš, možno to aj u teba bude skôr také občasné 🙂 Napríklad ja som s tetániou mala problémy asi 3-4 mesiace v 17-tich rokoch, potom dlho nič (ok, sem-tam tŕpnutie rúk, ale to mohlo byť od krčnej chrbtice) a potom zase asi o 5-6 rokov tak na 1-2 mesiace, zase dlho nič a potom pred asi 2 rokmi, ale to mi už prešlo rýchlo. Teraz ako som tehotná, stane sa mi, že od nervozity a vyčerpania mi začnú tŕpnuť pery, točiť sa hlava atď., ale capnem si magnézko a viac si to nevšímam, lebo viem, že nebezpečné to nie je, len nepríjemné a tak to jednoducho niekedy len odignorujem a hotovo 🙂
Magnerot, draslík a vitamín D...pripadne baldrianske kvapky a čaj lubovnik bodkovaný..asi najlepšia kombinácia
No ja dva mesiace nič .inak záchvat 2-3 x do týždňa
Ahojte a ake mate priznaky tetanie?

áno, celé roky mi nič nie je a pri nejakom dlhodobom a veľkom, skutočne veľkom vyčerpaní /fyzickom, duševnom/ mi nabehne tetánia. A potom sú zase celé roky pokoj 🙂