icon

Tipy na voľnopredajné lieky na hlienovitý kašeľ

29. okt 2025

Prosím, aký voľnopredajný liek na kašeľ ? Bez bolesti hrdla? Kašeľ hlienovitý?

Ďakujem.

zuzacka16
29. okt 2025

Dobré ráno..erdomed, solmucol, robitusin expectorans a ešte sa určite niečo nájde, v lekárni ti radi poradia 😉

antonka
29. okt 2025

Ja odporúčam Tymianový elixír 🙏z lekárne sirupy nám nezabrali nikdy sú akurát tak fajne sladké 😬
Ale tento je tiež sladký:D a účinok vidim po dvoch dňoch (aktuálne mám dve decká choré) s tyminovym krémom na hrudi je to super kombinácia, aj sa lepšie im dýcha

anonym_a12e22
29. okt 2025

Vela pit a vykašliavat.tie sladke blbosti po prve velky prd pomôžu a ta tona cukru este zahlienuje .
Ked mas vlhký kasel to uz vykasliavas .

patka06
29. okt 2025

Z liekov Bromhexin kvapky
Podporiť vykašliavanie: veľa tekutín, ideálne vlažný čaj, zdržiavať sa vo vetranej miestnosti, prechádzka vonku

alenamihal
29. okt 2025

Ja neverim sirupom z lekarne ako hore spominaju,skor ti zalepi cele usta a hrdla od cukru....skor by som sa zamerala na kvapky a caje..taktiez naparovanie a kloktanie...

antonka
29. okt 2025

Pri mi napadlo, že nám okrem tymiánu pomáha aj cibuľový čaj - ale máloktoré dieťa to zvládne teda, a do kúpeľa tiež dávam éterické oleje na dýchanie, to fajne zaberá pred spaním uvoľní dýchacie cesty 👍

autor
29. okt 2025
@patka06

Z liekov Bromhexin kvapky
Podporiť vykašliavanie: veľa tekutín, ideálne vlažný čaj, zdržiavať sa vo vetranej miestnosti, prechádzka vonku

@patka06 Prosim,moze Bromexin aj 5 ročné dieťa?

anonym_7363f1
29. okt 2025

Inhalovat ambrobene a vincentku
Vela vela pit

patka06
29. okt 2025
@anonym_autor

@patka06 Prosim,moze Bromexin aj 5 ročné dieťa?

@anonym_autor samozrejme

muzula
29. okt 2025
@anonym_a12e22

Vela pit a vykašliavat.tie sladke blbosti po prve velky prd pomôžu a ta tona cukru este zahlienuje .
Ked mas vlhký kasel to uz vykasliavas .

to, že cukor zahlieňuje, je mýtus

antonka
29. okt 2025
@muzula

@muzula myslím, že sme skôr narážali všetky (určite minimálne ja ) na to, že sú to zbytočne vyhodené peniaze za drahe sirupy ktoré sú akurát tak sladké a nič viac
Kdežto tie bylinné, rastlinné možno majú naozaj tu "čistú" chuť tých zložiek, ale sú efektívnejšie 😊

anonym_a12e22
29. okt 2025
@muzula

@muzula ci mýtus ci nie …. Tie sirupy su aj tak blbost .🤷🏼‍♀️