icon

Tmavé fľaky na nohe po návšteve ZOO

radka0807
22. júl 2025

Dobrý deň,v sobotu sme boli v zoo. Po príchode domov som si všimla červené fľaky ns nohe,myslela som si , že stipance. Dnes (4. den)je to ale strašne tmavé. Nesvrbi ms to, predtým ano. Stretli ste sa s tým? Ku doktorke pôjdem ak sa to nezlepší. Prvá foto sobota,druhá dnes.

radka0807
autor
22. júl 2025
jasminia
22. júl 2025

@radka0807 Už dnes si mala byť u lekára. Načo ešte čakáš ? Vidíš, že sa to nezlepšuje, ale zhoršuje.

balerina2025
22. júl 2025

fuha dost skarede

palculienka40
22. júl 2025

@radka0807 Mohla si si zo ZOO priniest darcek mozno bakteria, parazit. Urcite musis ist na kozne alebo pohotovost.

janinah
23. júl 2025

To su hematomy po štipancoch a zmiznu aj same.urcite to nie je stav na pohotovost.Keby bolelo.zatvrdlo zapalilo sa tak l dr.

dadis
23. júl 2025

Ved toto nie je na pohotovost, vam uz sibe? Hematomy po uhryznuti hmyzom...za par dni sa to vylieci

sowhat
23. júl 2025

naposledy som mal taketo na nohe po prechadzke po luke, ked bolo po dazdoch a premnozena vselijaka haved... trvalo to asi tyzden a pol, hyrilo to vsetkymi farbami a pobolievalo, ale zmizlo nakoniec.

earlgrey
23. júl 2025

ja mám také, keď ma uštípne ovad 🤷‍♀️

slniecko39
23. júl 2025

Neužívate lieky na zníženie zrážania krvi alebo nemáte nejakú vrodenú poruchu zrážania krvi alebo neužívate momentálne kortikoidy či antidepresíva? Alebo možno máte len silnejšiu imunitnú reakciu, prípadne nedostatok vit. C a K. Ak je stena ciev krehká, môže sa po poštípaní objaviť takéto zakrvácanie do kože...

radka0807
autor
23. júl 2025
@slniecko39

Neužívate lieky na zníženie zrážania krvi alebo nemáte nejakú vrodenú poruchu zrážania krvi alebo neužívate momentálne kortikoidy či antidepresíva? Alebo možno máte len silnejšiu imunitnú reakciu, prípadne nedostatok vit. C a K. Ak je stena ciev krehká, môže sa po poštípaní objaviť takéto zakrvácanie do kože...

@slniecko39 nič také neuzivam, väčšinou mam síce väčšie reakcie po ustipnuti ako niekto iný ale toto som ešte nemala. Vitamíny neviem ci mi chýbajú.

elik81
24. júl 2025

@radka0807 aj ja som mala podobne…. najskor to velmi svrbelo, potom uz nie ale vznikla taka cervena podliatina okolo vpichu. Postupne, casom to zmizlo. Myslim ze to bola muchnicka.

15tibetan3
24. júl 2025

ja som take mala minuly rok v lete, nebola som s tym nikde. Dlhsie sa to hojilo.