icon

Točenie hlavy a tŕpnutie prstov, čo to môže byť?

barbora271
5. nov 2019

Dobrý deň,chcem sa spýtat či nemáte niekto skusenost.
Toči sa mi už treti den hlava, a som taka malatna, končeky prstov mi tŕpnu na ruke ale iba na lavej, ušiach mam šum, neviete ci to moze byt chrbtice?

pelian
5. nov 2019

@barbora271 môže jasné, choď radšej k dr, môžeš mať niečo zaseknuté, ja som raz padla z koňa a tiež som si udrela chrbticu najprv v pohode a na druhý deň toto išla som k dr a prasknutý stavec...

stastenka42
5. nov 2019

@barbora271 krčná chrbtica ...

kvetinka75
5. nov 2019

môže, nech ťa dr. pošle na rontgen, tam to zistia na 100% či áno alebo nie.

zuzkalujza
5. nov 2019

krčná chrbtica, bojujem s tým roky. Dr. moc nepomôže, pošle ta max na obstreky a rehabku, čo nerieši problém, aj keď na chvíľočku to môže pomôcť. Treba cvičiť posilňujúce cviky na krčnú chrbticu - na nete nájdeš kopy toho. A chodiť pravidelne na masáže.

lobic
5. nov 2019

najlepsie co mozes, tak co najskor si zajst k lekarovi, alebo aspon teda na pohotovost. ako nenechavaj to uz len tak

barbora271
autor
5. nov 2019

@lobic bola som robili CT hlavy vsetko ok, aj usno nosno krcne, len MR musim cakat

stanulienkat
5. nov 2019

To moze byt aj vysoky tlak.

eliska13
5. nov 2019

@barbora271 Chrbtica, nízky tlak...s tŕpnutim mravencenim sa chodí k neurológovi pošle Ta na MRI či sa infúzie obstrel a rehabilitiaciu

jana_vaj
5. nov 2019

Nenechaj sa ale odbiť, aj keď bude mrko v poriadku, treba prísť na to čo to je 🙂

barbora271
autor
5. nov 2019

@stanulienkat tlak som mala 135/75 a 65 tep

renatka100
5. nov 2019

@barbora271 uz tri dni sa aj mne toci hlava a aj mojej kamoske, je cudny tlak a je to migrena.