Totálna výmena bedrového kĺbu
Ahojte.
chcela by som sa opýtať či z vás niektorá má skúsenosti s výmenou bedr.klbu.chcela by som vedieť všetko.o mesiac 31.3 nastupujem do nemocnice na túto operáciu.tak by som chcela keby ste sa mi ozvali a opísali vaše skúsenosti,pocity,ale hlavne skúsenosti tesne po operácii.už teraz ďakujem za každý príspevok.
@olsan aj ja tebe ďakujem za krasne spravy 🙂 ja som tiez isla s malou dušičkou, ale potom som si opakovala, že to dám, že musím...dnes presne 6 tyzdnov po operacii...a uz sa viem uplne zohnut, čupnut, aj na štyroch som bola, lebo sme pratali poschodovku, syn vysaval a ja som mu svietila s baterkou😁
@kakakina ahoj, bola som. Leviciach a mám termín 18.10. 2022986144
@stanka1311 to fakt tak skorá ta vzali a hneď dali termin
@stanka1311 vtedy sa mi narodil syn 18.10😍a ku komu si sa prosím objednavala?
@kakakina keď som volala do Levíc minulý týždeň vo štvrtok, sestričke som to vyrozprávala a objednala ma ku Konyovi Simonovi, z trojky artrozy je štvorka, bolesti veľké, som rada, že to skončí.
Ta baby, keď všetko pôjde ako ma tak o tyzden a pol budem po operacii. Myslite na mna 5.9😍
@kakakina super, teším sa nech všetko dobre dopadne, rýchlo si dostala termín
@stanka1311 Čakám už od mája minulého roku
@kakakina ahoj, už máš po operácii, ako sa cítiš
@stanka1311 áno včera mano 12h robili a dnes už chodím .Bolesti sú znesiteľné ,ale samozrejme ranu cítim.Bola som v spinalnej,a všetko som počula 😝.Neboj sa dáš to!
@kakakina jej, som rada, že to dobre dopadlo, transfuziu ti nemuseli dat
@stanka1311 nie nedávali mi transfuzie
@kakakina tak prajem rýchle zotavenie, aby si čo najskôr odhodila oba typy barli a chodila ako srnka
@stanka1311 ahoj. Mne dávali transfúziu, ja som chudokrvna, tak asi preto. Trocha mi bolo po nej zle, ale to rýchlo prešlo.
@yvkay tak som rada, lebo čo si píšem s jednou kockou z koníka, tak ta dostala až 4x a plus ešte plazmu. Ale je tiež v poriadku. Ja som neni chudokrvna, tak uvidím
Dobry den, ahojte. Velmi sa mi tato skupina paci, ako sa navzajom podporujete / me. Je to uzasne a pre kazdu z nas velmi dolezite. Rozmyslala som a chcela som sa spytat aj na vas nazor - ci by nebolo dobre zalozit Facebookovu skupinu pre tie zeny, ktorych sa vymena bedroveho klbu tyka. Mohli by sme si tam davat rady a informacie, mozno nejaku fotku. Ale neviem, nie vsetci su zastancami socialnych sieti. Aky mate na to nazor? Andrea.
@gretula1975 ahoj chcela by som sa opytat ako sa citit teraz aktualne po vymene. Nakolko manzel ide v pondelok ma 38 rokov. A celkom sa bojíme ako to bude s hybnostou. mame dve male deti a chce byť samozrejme aktívny. Ďakujem za info
@kakakina a ty sa ako máš, ako rehsbilitujes, už kĺb nebolí
@stanka1311 neboli 😍,rehabilitujem zatiaľ doma a snažím sa denne sa prejsť von.Citim sa veľmi dobre,okrem maličkých boliestok , je to super.Jazva prihojena,a pohyb tiež už celkom rozsiahly.Nelutujem že som išla .
@kakakina tak to ma teší, dúfam, že aj ja sa budem môcť pochváliť po troch týždňoch takouto správou,
Baby ktoré máte už po výmene ,je problém keď som nachladena?Neboli ma nič len mám nádchu
@marcink a prosím ťa bral aj antb a mal aj kontrolný odber
@stanka1311 áno mal trojdňové antb a má naplánovanú kontrolu ale až o 3 týždňe. (u svojej všeobecnej lekárky)

@poleva Ďakujem za tvoje povzbudivé slová...aj vďaka tebe verím, že všetky zvládneme operáciu tak statočne ako Ty a budeme bez bolesti a liekov 😍 Ja už termín mám, len odvaha mi chýba 😞