Totálna výmena bedrového kĺbu
Ahojte.
chcela by som sa opýtať či z vás niektorá má skúsenosti s výmenou bedr.klbu.chcela by som vedieť všetko.o mesiac 31.3 nastupujem do nemocnice na túto operáciu.tak by som chcela keby ste sa mi ozvali a opísali vaše skúsenosti,pocity,ale hlavne skúsenosti tesne po operácii.už teraz ďakujem za každý príspevok.
@danihelka paneboze ...velmi dlho...to kde ta operovali? Musi clovek aj sam sa niekedy rozhodnut , resp. Urobit podla seba ...lebo cakat na lekarov je niekedy ako kopat si vlastny hrob🤔ja len ked si spomeniem kolkokrat ma vypravili lekari s ATB pre deti a nedala som ani raz ..lebo mam vyborny materinsky instinkt🤗a vedela som ze im ich netreba..to som uviedla len ako priklad😉
Prosím a po akom čase, od operácie, ste už ľahko vstali, zohli sa a zaviazali šnúrky, zips? Dočkám sa toho ?
@olsan a ty sa olga kde ponahlas?? 🙈 spala som na dvoch matracoch A Vstavala aj lahala na 3 etapy s pomocou barlí...teraz sa netreba zohynat ..nieto este snurky viazat...Ja som si pomahala barlou😊 zatvaranie umyvacky, dvihanie veci...atd...ponozky som nemala lebo bolo leto ...do vane..kedze je vysoka..som isla z malej stolicky a manzel ma nakladal aj vykladal...nikde sa neponahlaj urcite...

@kakakina ahojky volala som tam...Ja nemam od nich implantat🙈