Totálna výmena bedrového kĺbu
Ahojte.
chcela by som sa opýtať či z vás niektorá má skúsenosti s výmenou bedr.klbu.chcela by som vedieť všetko.o mesiac 31.3 nastupujem do nemocnice na túto operáciu.tak by som chcela keby ste sa mi ozvali a opísali vaše skúsenosti,pocity,ale hlavne skúsenosti tesne po operácii.už teraz ďakujem za každý príspevok.
.
@ingridgibova môj muž mal trenčianske kúpele a bol veľmi spokojný
@marcink ďakujem veľmi pekne
Baby ktoré ste rok a viac po výmene máte občas bolesť v slabinách.A ako riešite napríklad choroby ako angína ,beriete hneď antibiotiká .Ja som nabehla po 8 mesiacoch do prace,no kolegyňa to pochopila,že keď ja už robím ,ona nemusí.Je viac doma ako v práci.Momentalne som už tretí týždeň chorá,hrdlo,dutiny v robote sama,a dosť ma boli ten operovany klb.
@atikab super, ďakujem. Čiže keď mi v sept. Dr povie, že už len s jednou barlou, tak radšej takto? A môžem sa spýtať ešte jednu otázku? Dr mi povedal, že keď mám dáky špeciálny kĺb, že 3 mesiace od operácie mám dodržiavať vysoký sed, ležanie s vankúšom a podobne. Myslíš, že na rotoped môžem? Zabudla som sa ho spýtať. Operovaná som bola 7.6
Prosím vás, po akej dobe po výmene bedra ste si napr strihali nechty, šnurovali topánky, ponožky, sadali do vane a podobne
@zuzupes ...po 6 týždňoch😍 vaňa, šnúrky až neskôr, a nechty chodím na pedikúru...to už sama na operovanej nohe ťažsie a tam hneď aj gellak dávam ;) Problém mám po polroku od operácie so vstávanim zo sedu :( drep uplne dole neurobím 😞 , hlavne, že bolesti nemám ...pred operáciou to už bolo nanič
Ďakujem vám žienky, ja som sa bála, že som jediná, čo to nedá po 3 mesiacoch
Žienky tak ja som 7tyzdnov po výmene kĺbu, Dr mi povedal ze mam nemecké odhodiť, a učiť sa chodiť úplne bez nich,ze som mlada, ze to zvládnem, mam 39r tak neviem, no dal mi aj francúzske, tak chodím zatiaľ s nimi. Nemám odvahu ísť bez nich. Len ako som začala s francúzskymi tak sa mi urobila pod jazvou hrča 🤔 neviem či to je sval, či neaky tuk, mali ste niektorá také niečo?
@bibinka379 Ja som mala len francúzske ; po 6 týždňoch s jednou a potom pomaly bez. Neboj, budeš behať ako srnka 😉

@ingrid0105 dobrý deň prajem prepáčte že chcela by som sa opýtať aké kúpele ste si vybrali po výmene bedrového kĺbu ďakujem veľmi pekne