icon

Trojklanný nerv - príznaky a liečba

marfka3
22. máj 2025

Ahojte.Mam taky problem,Zubar mi este vo februari zvrtal maly kaz na dolnej sedmicke,lenze asi po mesiaci ma zacal boliet,tak som prisla k nemu,vyvrtal dal vlozku a po par dnoch mi ho vyplnil,lenze zacali mi tlaky,tak mi dal atb bolo dobre,dobrala som ich a tlak v lici ,hlave na spanku sa vratil.Tak mi zubar dal prec vypln a nechal otboreny,na RTG je vsetko dobré,bolest nemam uz v zube,ale vystreluje mi zo spanku do lica a tak akoby tie tlakove bolesti behaju.Ja nemozem normálne fungovat,uzbar tvrdi,ze zub je ako ma byt,nic tam nemam.Mohol sa mi zapalit trojklanny nerv?Ako sa lieci?

rozculena
22. máj 2025

áno,môže to byť trojklanný nerv........ja som s tým išla k obvodnej a ona ma poslala na ORL...

marfka3
autor
22. máj 2025
@rozculena

áno,môže to byť trojklanný nerv........ja som s tým išla k obvodnej a ona ma poslala na ORL...

@rozculena
@rozculena a videli ti tam nieco?A ako ti to liecili?Ja nevladzem vsak to sa neda zit s takym tlakom v spanku a lici...

rozculena
22. máj 2025
@marfka3

@rozculena
@rozculena a videli ti tam nieco?A ako ti to liecili?Ja nevladzem vsak to sa neda zit s takym tlakom v spanku a lici...

@marfka3 urobili mi rontgen,neviem,či tam bolo niečo vidieť,ale opísala som bolesti a podľa toho to zhodnotila doktorka,hneď povedala,že trojklanný nerv.Dostala som flector proti bolesti a PN.
Ja som ho mala podráždený asi od prievanu.Spávala som vtedy s hlavou zabalenou vo vlnenom šále,a dosť dlho som si dávala pozor,aby mi nebola zima na hlavu,bolo to akurát v zime,takže von bez šálu a čapice som ani nešla.Neskôr,keď ma ofúklo.tak ma to občas bolelo.

zabka79
23. máj 2025

@marfka3 hned si nasad Milgamu plne davky, ano moze to byt tlak mne neskor prisli slahajuce bolesti nieco ako elektrosoky a aj som mala tiky... Chod k obvodnemu...

marfka3
autor
23. máj 2025
@zabka79

@marfka3 hned si nasad Milgamu plne davky, ano moze to byt tlak mne neskor prisli slahajuce bolesti nieco ako elektrosoky a aj som mala tiky... Chod k obvodnemu...

@zabka79 tebe to z coho zacalo?

zabka79
25. máj 2025
@marfka3

@zabka79 tebe to z coho zacalo?

@marfka3 z chripky mi to preslo do nervu

marfka3
autor
25. máj 2025
@zabka79

@marfka3 z chripky mi to preslo do nervu

@zabka79 u nas je dlha cakacia doba k neurologovi,predpisal ti nieco obvodny,zajtra za nim zajdem

zabka79
27. máj 2025
@marfka3

@zabka79 u nas je dlha cakacia doba k neurologovi,predpisal ti nieco obvodny,zajtra za nim zajdem

@marfka3 ano milgamu ak nepomoze beru sa lieky na epilepsiu, nastastie milgama zabrala na 100%

ivanaa346
25. nov 2025
@zabka79

@marfka3 ano milgamu ak nepomoze beru sa lieky na epilepsiu, nastastie milgama zabrala na 100%

@zabka79 aku dávku ste si dávali cez deň kolko tabletiek?

zabka79
28. nov 2025
@ivanaa346

@zabka79 aku dávku ste si dávali cez deň kolko tabletiek?

@ivanaa346 podla letacika 3 xdenne

ivanaa346
28. nov 2025
@zabka79

@ivanaa346 podla letacika 3 xdenne

@zabka79 A prosim bolest vam prešla hneď ako ste dohrali to balenie liekov alsbo po akom čase ste sa cítili fajn a prwslo to ?

zabka79
29. nov 2025
@ivanaa346

@zabka79 A prosim bolest vam prešla hneď ako ste dohrali to balenie liekov alsbo po akom čase ste sa cítili fajn a prwslo to ?

@ivanaa346 mne osobne uz na druhy den..bolesti boli ako elektrosoky uz to bolo jermnejsie za 3-4 dni uz bolo 90% prec