Trojklanný nerv - príznaky a liečba
Ahojte.Mam taky problem,Zubar mi este vo februari zvrtal maly kaz na dolnej sedmicke,lenze asi po mesiaci ma zacal boliet,tak som prisla k nemu,vyvrtal dal vlozku a po par dnoch mi ho vyplnil,lenze zacali mi tlaky,tak mi dal atb bolo dobre,dobrala som ich a tlak v lici ,hlave na spanku sa vratil.Tak mi zubar dal prec vypln a nechal otboreny,na RTG je vsetko dobré,bolest nemam uz v zube,ale vystreluje mi zo spanku do lica a tak akoby tie tlakove bolesti behaju.Ja nemozem normálne fungovat,uzbar tvrdi,ze zub je ako ma byt,nic tam nemam.Mohol sa mi zapalit trojklanny nerv?Ako sa lieci?
@marfka3 urobili mi rontgen,neviem,či tam bolo niečo vidieť,ale opísala som bolesti a podľa toho to zhodnotila doktorka,hneď povedala,že trojklanný nerv.Dostala som flector proti bolesti a PN.
Ja som ho mala podráždený asi od prievanu.Spávala som vtedy s hlavou zabalenou vo vlnenom šále,a dosť dlho som si dávala pozor,aby mi nebola zima na hlavu,bolo to akurát v zime,takže von bez šálu a čapice som ani nešla.Neskôr,keď ma ofúklo.tak ma to občas bolelo.

áno,môže to byť trojklanný nerv........ja som s tým išla k obvodnej a ona ma poslala na ORL...