icon

Trpím bolestivým vyprázdňovaním

lenorky
22. apr 2022

Pekný deň prajem všetkým...Obraciam sa na vas žienky o pomoc či radu...V lekárskej správe mam uvedené že ma UTERUS ZRASTENY V OBLASTI CELEJ ZADNEJ STENY ZARASTENÝ S ČREVNYMI KĽUČKAMI...mávam bolestive vyprázdňovanie a trvá to už celé roky...som zúfalá lebo vždy sa len uisťujem kde je záchod či budem kam ísť...mam aj endometriozu a vraj aj ložisko na čreve a súvisí to spolu si myslim .Som z toho zúfalá a mam pocit ze ma už tyra vlastne telo. Ak niekto mate s tým problém riešite to nejako aku mam možnosť?.Oslovila som gynekológa ten povedal ze to črevo tak musím ísť na gastro a následne som oslovila gastro lekara ten povedal ze to je endometrioza takže za gynekológom.

anjelicek26
22. apr 2022

Tak tieto veci sa riesia operacne, takze skor asi chirurgia ci gynekolog v nemocnici, ked tvoj nevie, co s tym. Zrasty sa odstranuju laparoskopicky, aj endometrioza, nemozu to snad nechat tak, ved to su strasne bolesti.

viestta
Odpoveď bola odstránená
marcellka32
22. apr 2022

To sa nikto za tie roky nenašiel, kto by ťa zoperoval alebo si trpela doma a neriešila to?

lenorky
autor
22. apr 2022

@marcellka32 našiel...operovali ma v 2018 avšak nič npomohli pretože z obáv z poškodenia čreva a rozsiahlych zrastov operáciu ukončili...

lenorky
autor
22. apr 2022

@viestta operovali ma v 2018 avšak nič npomohli pretože z obáv z poškodenia čreva a rozsiahlych zrastov operáciu

lenorky
autor
22. apr 2022

@anjelicek26 ano sú to bolesti a trpím už roky...nastala však iná zdrav.komplikacia a to ma núti už riešiť napriek tomu ze lekári si ma pochádzajú ako horúci zemiak