Trpím bolestivým vyprázdňovaním
Pekný deň prajem všetkým...Obraciam sa na vas žienky o pomoc či radu...V lekárskej správe mam uvedené že ma UTERUS ZRASTENY V OBLASTI CELEJ ZADNEJ STENY ZARASTENÝ S ČREVNYMI KĽUČKAMI...mávam bolestive vyprázdňovanie a trvá to už celé roky...som zúfalá lebo vždy sa len uisťujem kde je záchod či budem kam ísť...mam aj endometriozu a vraj aj ložisko na čreve a súvisí to spolu si myslim .Som z toho zúfalá a mam pocit ze ma už tyra vlastne telo. Ak niekto mate s tým problém riešite to nejako aku mam možnosť?.Oslovila som gynekológa ten povedal ze to črevo tak musím ísť na gastro a následne som oslovila gastro lekara ten povedal ze to je endometrioza takže za gynekológom.
To sa nikto za tie roky nenašiel, kto by ťa zoperoval alebo si trpela doma a neriešila to?
@marcellka32 našiel...operovali ma v 2018 avšak nič npomohli pretože z obáv z poškodenia čreva a rozsiahlych zrastov operáciu ukončili...
@anjelicek26 ano sú to bolesti a trpím už roky...nastala však iná zdrav.komplikacia a to ma núti už riešiť napriek tomu ze lekári si ma pochádzajú ako horúci zemiak

Tak tieto veci sa riesia operacne, takze skor asi chirurgia ci gynekolog v nemocnici, ked tvoj nevie, co s tym. Zrasty sa odstranuju laparoskopicky, aj endometrioza, nemozu to snad nechat tak, ved to su strasne bolesti.