icon

Trpím úzkostnou poruchou a bojí sa o svoje zdravie

7. sep 2021

Zdravím, trpim uzkostnlu poruchou mávam strach najmä o seba o svoje zdravie, mám aj fyzické prejavy príznaky máte s tým niekto skúsenosť? Pripadne ako žijete s týmto?

lagunka0000
7. sep 2021

Je tu skupinka panicka porucha, tetania a depresia. Asi tak sa to vola, je tam kopec super dievčat a diskusii tak sa tam prihlás

autor
7. sep 2021

@lagunka0000 ďakujem už som sa pridala 🙂 skúsim tam nejaké radi nájsť

irusa
7. sep 2021

Ach Lenka....

autor
7. sep 2021
irusa
7. sep 2021

Máš to veľmi ťažké...

autor
7. sep 2021

@irusa práveže mi je celkom dobre kým nezačne prichádzať zlá myšlienka namna 😁 preto sa snažím od rana vždy niečo robiť nech nepríde negatívna myšlienka

kliatana
7. sep 2021

Neda sa to riesit s nejakym odbornikom alebo tak?

autor
7. sep 2021

@kliatana riešim vybavujem iného psychiatra psychológa navštevujem

irusa
7. sep 2021

Áno.. niekedy je to ťažké

autor
7. sep 2021

@irusa kým nepríde myšlienka je mi fajn aspoň celkom fajn, snažím sa to ovládať ale podvedomie je silne umna už viac ľudí mi povedalo že mám ho silne

gabika9878778
8. sep 2021

Načo to dávaš anonymne keď aj tak určitá skupinka žien príde na to že si to ty 🙂

gabika9878778
8. sep 2021

A ešte jedna vec. Vieš čo ja všetko mám zo psychiky??? Tu už psYcholog v tvojom prípade nepomôže. Mne psychológ nepomohol. Niekedy je proste potreba lieky na ukľudnenie a bohužiaľ to bude aj tvoj prípad. Nevieš si predstaviť aká je psychika silný element v živote. Dokonca som počula take že si chlap nahováral ochrnutie a vieš čo ? Fakt si myslela že je ochrnutý 😂 tak si to len takto vezmi ako príklad.

slovakboy
8. sep 2021

Ja mám uzkostnu poruchu a viem ako ti je. Mala si aj panicky atak? V prvom rade musíš odstrániť stredový. Najlepšie je sa dať vypísať na tri mesiace. Potom je treba pravidelná a správna životospráva pot vody dosť jesť aj cukor glukózy milgama m vitamíny magnezium potom treba navštíviť psychológa a ak on povie tak aj psychiatra. Daj si predpísať Neurol ale ber ho len keď príde úzkosť. Mne pomohli dychové cvičenia a tréning myšlienok. Skladať puzzle robiť nejakú činnosť čo ťa baví. Byt k sebe láskavá

autor
8. sep 2021

@slovakboy áno mám hobby ktoré má baví, len mne vadí že má vždy boli brucho kŕče pichave bolesti a neviem čo z toho a keď to začne potom stresujem

gabika9878778
8. sep 2021

@slovakboy vraj to je známa firma táto baba

autor
8. sep 2021

@gabika9878778 to je jedno kto je kto ak sa niekomu nepáči nech si nevšíma tento príspevok ďakujem pani

gabika9878778
8. sep 2021

Daj sa dokopy dievčatko lebo bude zle 🙂 pekný deň prajem