Tŕpnutie na hlave
Ahojte. Pociťujem trpnutie na temene hlavy. Mám problémy s krčnou chrbticou. Trošku ma aj pobolieva. Môže to byt s toho ? Ďakujem. Dosť ma to vyľakalo.
@taktotedanie tá pekne. 🤦🏼♀️ Katastrofa čo všetko dokáže chrbtica
@gabika9878778 áno,môže to byť z krčnej chrbtice. Mňa z nej bolela celá hlava a trpol mi jazyk a nos
@gabika9878778 ajoj tiez mi dnes cely den trpjr hlava :( tiez som sa zlakla leho som 2 dni po celkovej narkoze ale tiez ma boli chrbat
@lilyianka aj mne trpne jazyk. A mám mnoho ďalších problémov čo sa týka chrbtice a nervov. Však tvrdia mi že nieje v takom hroznom stave. Skôr u mňa je to stuhnutosti sije.
@zoja1804 treba sa opýtať lekára keďže si po narkoze.
@gabika9878778 áno, môže to byť z chrbtice, ja mám problémy s krčnou chrbticou aj stuhnutosť šije čo je, a tetániu k tomu. tŕpnutie hlavy mám s prestávkami od Vianoc, tetánia sa pridala v Marci, tŕpne mi hlava aj tvár najmä ľavá strana.. po 8 mesiacoch idem konečne na prvú rehabilitáciu, ktorú som potrebovala už pred pol rokom... katastrofa
@gabika9878778 chodievaj na masaz.Mne fyzioterapeutka masiruje az vlasovu cast, ked sa mi prejavila tetania mravcila a trpla mi hlava a okolo oci.Beriem magnosolv a na stastie vsetko pominulo, ale 2m to bolo zle
@luccija ja už mam takéto problémy dlhodobo a nepomáha mi ani magnosolv lebo ho neberiem pravidelne a
ja beriem obyčajný magnerot (3x denne) a 500mg vápnika, teda to je teraz, v apríli som brala oveľa viac liekov, aby som sa z toho dostala
@zuzu586 hlava mi ale chvála bohu prestala tŕpnuť. Však ja mám iné problém čo sa týka chrbáte
@gabika9878778 ahoj, ako samprejavovalo to trpnutie? Ja mam take akoby ked si prehrabnes vlasy a zacnu sa ukladat, obcas ale neviem z coho vi to je ozaj z nalakovanxvh vlasov kratkych alebo nieco ine.. nervy mam nato
@inhibiitor tá normálny pocit trpnutia. Ktorý po chvíli prestane
Trpne mi hlava na jednej str. KO KEBY SOM TAM MALA KAMEŇ. PREČO RAZ NA TEMENE
Krčna je svina, mavam bolesti tiez. Dokonca teraz uz 3 tyzdne v kuse ma boli krcna z toho hlava hrozne aj ma v nej picha aj spanky tie ma doteraz neboleli. Hrozne mi je
@cacorka2704 ja to iste, uz 3 týždne krk,tlak a trpnutie, až vrch hlavy celo, tlaky v nose 🤦♂️
@alegri zacala som teraz aj rehabilitacie ale rozmyslam nad fyzio ze si najdem. Lebo ako je to hrozny pocit.
@cacorka2704 ja to iste ,začínam v pondelok, dufam,ze sa ulavi. Dávali vám aj nejaké obstreky,lieky?
Výživové doplnky?
Ja sa chcem ešte otestovať na boreliozu
@alegri lieky nemam ziadne kazali iba cvicit. Na rehabilitaciach mam cvicenie, elektriku, ultrazvuk a masaz. Uvidim ako mi to teraz pomoze.
@cacorka2704 boli vas vkuse, ci su to stavy pocas dna? Mne včera bola ako tak a dnes katastrofa. Uz som z toho na nervy
@alegri no praveze vcera bolo fajn ale dnes katastrofa. Neviem ci to nebude mat aj suvis uz z pocasim alebo co

Ano moze
Cvicenie, rehabilitacie, magnezium