Únava a bolesť svalov už týždeň
Zdravím vsetkych. Mám uz vyše tyzden únavu a bolest svalov. ORL ambulancia ma vypísala liek SPIRABEL ale to som bral len 3 dni lebo nerobil mi dobre. V ORL mi diagnostizovali vazomotorickú rinitídu. Mám íst na k.o do ORL 24-08. Ale zajtra mám ist vseobecnemu lekarovi alebo zas do ORL amb. Vopred dakujem za odpovede.
@fantaghiro21 Este nebol, zajtra dufam ze zoberú
tak si skus kupit flixonel a pravidelne vyplachy nosa morskou solou aby uvolnilo sliznicu v nose a podla mna. chod na orl lebo by mali urobit endoskopicke vys a ct prinosovych dutin ale kedze mas diagnostikovanu alergicku nadchu skor by som sla na alergologiu
@dijka123 Pred 4 tyzdnami som mala dg. zapal prinosovych dutin.... Vypisali mi bez vysetrenia krvi 2 bal. antibiotikum CEFZIL (1 tyzden to) a 2. tyzden to CIPRINOL. A po tom mi dg. vazomotorickú rinitídu. Vtedy mi robili RTG tváre a dutin. Na alergologiu som bol aprili lebo mám stále vratene afty. Teraz som si naobjednavala na alergologiu a termin mam iba koncom septembra.
tak atb sa daju prddpisat aj bez odberov ale je dobre ked zoberu krv a podla toho vedia ze ake atb predpisat ale ked pojdes k obvodnej tak sa spytaj na krv ci ti nezoberu a tie afty skus nech ti urobia vyter snich a zistia na mikre ze co mas zac
@dijka123 100% ze krv si necham vysetrit a aj moc+afty. Dakujem
krv ano ale moc skor na K+C a afty riesi imunolog
a este v tvojom pripade aj na fibro aby ti urobili biopsiu ci nemas celiaku nahodou lebo vtedy sa adty tvoria a opakuju
@dijka123 Dakujem za pomoc s odp.
v pohode kludne sa pytajte odpoviem

Krvný obraz bol?ja mam podobne prejavy alr rapídny nedostatok B12...anémia
Ak sa berie anémia len akl nedostatok Fe, B12 nemusí byt odhalená....