icon

Únava a bolesť svalov už týždeň

15. aug 2021

Zdravím vsetkych. Mám uz vyše tyzden únavu a bolest svalov. ORL ambulancia ma vypísala liek SPIRABEL ale to som bral len 3 dni lebo nerobil mi dobre. V ORL mi diagnostizovali vazomotorickú rinitídu. Mám íst na k.o do ORL 24-08. Ale zajtra mám ist vseobecnemu lekarovi alebo zas do ORL amb. Vopred dakujem za odpovede.

fantaghiro21
15. aug 2021

Krvný obraz bol?ja mam podobne prejavy alr rapídny nedostatok B12...anémia
Ak sa berie anémia len akl nedostatok Fe, B12 nemusí byt odhalená....

autor
15. aug 2021

@fantaghiro21 Este nebol, zajtra dufam ze zoberú

dijka123
15. aug 2021

tak si skus kupit flixonel a pravidelne vyplachy nosa morskou solou aby uvolnilo sliznicu v nose a podla mna. chod na orl lebo by mali urobit endoskopicke vys a ct prinosovych dutin ale kedze mas diagnostikovanu alergicku nadchu skor by som sla na alergologiu

autor
15. aug 2021

@dijka123 Pred 4 tyzdnami som mala dg. zapal prinosovych dutin.... Vypisali mi bez vysetrenia krvi 2 bal. antibiotikum CEFZIL (1 tyzden to) a 2. tyzden to CIPRINOL. A po tom mi dg. vazomotorickú rinitídu. Vtedy mi robili RTG tváre a dutin. Na alergologiu som bol aprili lebo mám stále vratene afty. Teraz som si naobjednavala na alergologiu a termin mam iba koncom septembra.

dijka123
15. aug 2021

tak atb sa daju prddpisat aj bez odberov ale je dobre ked zoberu krv a podla toho vedia ze ake atb predpisat ale ked pojdes k obvodnej tak sa spytaj na krv ci ti nezoberu a tie afty skus nech ti urobia vyter snich a zistia na mikre ze co mas zac

autor
15. aug 2021

@dijka123 100% ze krv si necham vysetrit a aj moc+afty. Dakujem

dijka123
15. aug 2021

krv ano ale moc skor na K+C a afty riesi imunolog

dijka123
15. aug 2021

a este v tvojom pripade aj na fibro aby ti urobili biopsiu ci nemas celiaku nahodou lebo vtedy sa adty tvoria a opakuju

autor
15. aug 2021

@dijka123 Dakujem za pomoc s odp.

dijka123
15. aug 2021

v pohode kludne sa pytajte odpoviem