Búšenie srdca, únava a bolesť svalov
Ahojte ani neviem kde začať. Som 3mes.po porode a asi cca mesiac mam opakované búšenie(preskakovanie) srdca, únavu a hlavne bolesť svalov. V tehu som bola liečená na štítnu žľazu. Po pôrode som bola na kontrolu vraj sa to dalo do normálnu. Chcem sa opýtať mala ste to niektorá? Ja už som zúfala
@leameleg mne to tiež príde možno na tetániu. Magnosolv určite pomôže, ale radšej by som si dala urobiť test a budeš si istejšia. Ja som bola tiež presne takto dlhšie unavená, až som jedného dňa dostala tetanický záchvat a neskôr my potvrdili tetániu...
@monika185243 veď to že mne príde to iste.. ja nemusím byť unavená ale telo zvnútra je vyčerpané... a preto telo signalizuje...ja sa snažím myslieť pozitívne lebo je tak blbá doba a všetko že človek by sa zbláznil
@leameleg Určite sa treba radšej objednať na neurológiu, lebo tetánia má viacej štádii. Jasné, treba myslieť pozitívne, ale ak je telo unavené, treba s tým niečo robiť. V mojom okolí mám zopár ľudí čo majú tetániu a v živote by som to na nich nepovedala...

@leameleg ahoj nemas potvrdenu tetaniu?vyzera podla priznakov nato