icon

Únava a bolesti po borelióze

27. sep 2025

prosim vas pred 10 rokmi som prekonala boreliozu
dlhsie mam problem chrbat
ale posledne mesiace ma neskutpocne boli telo kloby tlaky v bruchu
boli ma krizova chbrtica mam tam daco s platnickou
mam menopauzu
som neskutocne rano 2-3hod unavena
myslite ze to mozem mat z tej boreliozy?
mne sa na nu doslo neskoro, az po mesiaci mi dali atb ( ja som nevedela ze to mam)
je mozne ze toto je nasledok?
nepribrala som dako extremne, hybem sa fakt ze aj mam dobre polohy pri spani ale tie bolesti po celom tele
fakt neviem takto fungovat hlavne doobeda
teraz som doma a cakaju ma lekari ortoped neurolog ale prosim vas asi aj krv by som si mala dat zobrat ze?
a co dalej ak mi zistia ze to mam z toho.
ved takto fakt nemozem pracovat a mam po 40tke , male dieta.
celkom som z toho mimo, ze neviem bezne fungovat a lieky? lieky brat nemozem mam zapaleny zaludok, ...neviem co robit

autor
27. sep 2025

sedim, vsekto ma boli
stojim vsetko ma boli
ja zu neviem co mam robit
ked lezim ma bolia krize a boli ma prava ruka od ramena az ku klobu takze na pravej strane nespim, na chrbte nespim kvoli krizom, na lavo ked spim, taha mi zase pravu ruku , boli ma neviem uz ako si mu mam podlozit.

pribinak
27. sep 2025

Smer neurológ

autor
27. sep 2025
@pribinak

Smer neurológ

@pribinak ano mam termin az koncom novembra, vsade cakacky. ale teda tu krv si nemam dat skontrolovat?

pribinak
27. sep 2025
@anonym_autor

@pribinak ano mam termin az koncom novembra, vsade cakacky. ale teda tu krv si nemam dat skontrolovat?

@anonym_autor to je príliš dlhé cakanie, hľadaj nejakú inú ambulanciu. Záplat nejaký zrýchlený termin

Jasne, krv ti zoberie obvodak

autor
27. sep 2025
@pribinak

@anonym_autor to je príliš dlhé cakanie, hľadaj nejakú inú ambulanciu. Záplat nejaký zrýchlený termin

Jasne, krv ti zoberie obvodak

@pribinak tento nerurolog mi bol praveze odporuceny ze je dobry.