Únava po cvičení cvikov na chrbticu
Dlhodobo mam problemy s chrbticou, tento rok som zmenila fyzio, moju zostavu cvikov trocha poupravovala, cvicila som ich dlho pod jej dohladom aby som sa ich naucila cvicit spravne aj sama. 2 a pol mesiaca som velmi necvicila lebo som mala nohu v sadre 6 tyzdnov potom nejake traviaice problemy a nerobilo mi dobre si tlacit brucho. Tento tyzden som zacala opat ale ja som na druhy den hrozne unavena, ledva vladzem fungovat, boli ma cele telo. Mala som to kedy ked som zacinala s cvicenim ale nebol to taky extrem no a bola som aj mladsia. Vcera som ledva vladala deti odniesto do skoly, som zivnostnik takze robim podla toho ako sa mi nakopia objednavky. Ale vcera som normalne poobede zaspala. Cely den som naozaj ledva fungovala a zaspala vecer hned po detoch. Beriem horcik, b komplex, zinok selen a cecko
@anonym_autor ahoj autorka,ako si skoro po mesiaci na tom? Je ta únava uz lepsie alebo si zistila príčinu?

To je uplne normalne. Dlho si mala nohu nehybnu, vsetky svaly si asi menej pouzivala, kondicka sla na vylet. Neboj, to prejde, teraz budes chvilu viac unavena ale za chvilu si telo zas zvykne. Robit nic nemusis, len dost oddychuj 🙂