Unavené a ťažké oči

23. feb 2023

Mám pocit ako keby som bola unavená ale nie som. Jedine čo cítim je, že mám ťažké a unevene oči. Trvá to od konca januára. Teraz asi na týždeň bol kľud a od včera sa to vrátilo. Zaujímavé je že vždy večer to prejde a úľaví sa mi. K lekárke som sa ešte nedostala, máte niektorá s tým skúsenosť?

ikonica
23. feb 2023

Alergia? Uz kvitnu niektore stromy... Lieska a pod... Nejake nove sminky? Mne taky efekt robi spirala...

terezka1947
23. feb 2023

Kľudne to môžu byť aj dpt,syndróm suchého oka.

aromilka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
23. feb 2023

@aromilka únava tela tiež necítiš? Iba tie oči? Mne to cele začalo asi 2 týždne po chorobe a odvtedy to nechce zmiznúť.

balaskovae
23. feb 2023

mne pomohol na unavu ako taku Revitanerv Strong. odporucili mi ho normalne v lekarni. akoze nebolo to nejak hrozne, ze by ma to vyslovene obmedzovalo, ale necitila som sa vobec fit. odkedy ho beriem, tak mi je celkovo lepsie.

anjelicek26
23. feb 2023

Tak vacsinou je to vekom a prijde odrazu, u mna minuly rok v aprili prakticky behom par tyzdnov riadne zhorsenie...lekar vravel, ze to tak byva... na pozadi mam dioptrie, ktore svaly koriguju, vidim perfektne, ale podvecer ci po dlhsej dobe na pc to uz svaly nedavaju, tazsie ostria, unavene, tazke doslova ako pises... kvapky pomahaju, ale len trochu... bola som si po okuliare, o dva tyzdne budu hotove... na PC ich proste budem pouzivat, aby som tym svalom ulahcila robotu...

aromilka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
banderaska29
23. feb 2023

ja mávam tieto stavy od kovidu, (rok).. hocikedy ma prepadne pocit mega tazkych očí, ktoré nejdú otvorit... taka az unava na ociach a po chvílke to prejde. neviem čo to je a čím to je

autor
23. feb 2023

@aromilka
@banderaska29 mne už tiež napadlo či to nie je chorobou. Tiež je to mesiac od toho ako som chorá bola a trvá to doteraz.

banderaska29
23. feb 2023

no moze byt pokojne. ale zasa nemusí. 🙂 neviem ja mam krvne vyšetrenia všetky v poriadku 🙂

autor
24. feb 2023

@banderaska29 ďakujem, zbehnem radšej aj na krv aby sa prípadne vylúčili iné ochorenia 🙂