icon

Je Unilabs test dôveryhodný alebo nie?

thirstymonk
22. dec 2024

Cauko, daval si tu dakto robit zo svojej vole testy od unilabs? Vkuse to tu na mna vyskakuje a jeden test za 7€ by som si veru zrobit dal. Len ci to neni nejaky fake? Vo svojej sieti maju najma lekarske zariadenia, aj nemocnice na odbery.

lubkovaandrejka
22. dec 2024

@thirstymonk a co je podla teba na tom fake?:D ja som v unilabs bola, personal velmi mily, ani som necakala na odber, hned ma zobrali a vysledky este v ten den prisli.

ina2405
22. dec 2024

@thirstymonk nie je to fejk, bola som raz.

thirstymonk
autor
22. dec 2024

Dakujem za info 🙂

lorin29
22. dec 2024

@thirstymonk nie je to fake 🙂len nevýhodou je ze ti to nikto nezhodnotí
Najlepšie si dávať len konkrétny odber železo, crp a tak 🙂

kvetkaxxx
Autor odpoveď zmazal
lubkovaandrejka
22. dec 2024

@lorin29 no veru, to je skoda. V medirexe vedia zas aj intwrpretaciu vysledkov poskytnut ale za 35€ cca :D och.

babushkaem
22. dec 2024

Ja chodím pravidelne, tiez odporúčam

lubkovaandrejka
22. dec 2024

@thirstymonk a aky test ta láka?:D

drahomirrra
22. dec 2024

Unilabs je obrovska siet laboratorii, urcite niesu fake 🤣

stanulienkat
22. dec 2024

Nie zrobit, ale urobit. Je to normalny labak. Kto by ti robil fake testy? Ale za 7e budes mat max krvny obraz.

nevenka
22. dec 2024

Ja som si davala robit komplet testy na stitnu zlazu, teda TSH, fT4, fT3, TPO a aTG a TSI. Sestricka, co mi brala krv, sa ma pytala, ci si to budem vediet interpretovat a ja ze ano, len doktor ma odmietol zobrat, bola som po porode na kontrole a vsetko este v norme, no o 2 tyzdne mi nastupili priznaky hypertyreozy a nahucal na mna, ze tak rychlo sa to nemoze udiat. A aha, udialo. TSH bolo v norme, aj fT4, ale protilatky uz boli vysoke, TSI myslim a aj fT3. Preto ten vysoky tlak a pulz. No a vysledky som potom poslala doktorovi a hned na dalsi den som mala termin na kontrolu a hned liecbu. A estema potom chvalil, ako rychlo som si to podchytila. To je ale iny pribeh.
Niekedy doktori nechcu vysetrit, aj moja obvodacka, ze jej to nezoberie system a bla, bla. Ja jej na to, ze ja jej to zaplatim, len nech nemusim chodit znova na odbery kde kade, ze nech skusi to zakliknut. Zaklikla a cela vytesena, ze jeeej, ono mi to zobralo 🤪. Takze som nakoniec ani nic neplatila. Tiez to bolo to TSI, ale v inom pripade.

thirstymonk
autor
8. jan 2025

@lubkovaandrejka Testosteronovy. Ale keďže sa moje trable zhoršili, tak idem normálne k urologičke a ona mi spraví aj test na testosteron a všetko ostatne.