Upchatý nos - ORL vyšetrenie
Ahojte mám problém so zeleným hlienom v nose , vôbec sa mi nedá dýchať a stále sa mi to vracia . Zajtra idem na ORL máte niekto skúsenosti s tým čo mi môže lekár zajtra robiť .
Budem vďačná za každú odpoveď
S podobným problémom som bola na ORL a neboj, nič hrozné. Nepríjemné, áno ale vydrzatlene. Uši pozrela takým svetielkom, krk zvonku pohmatom, zvnútra klasika - takou tou paličkou + vzala ster. Jedine nepríjemny bol nos - do neho mi zavádzala takú mini kameru a to nebolo veľmi príjemné + ster z nosa.
A ta spomínaná alergia je vylúčená? Dcéra je alergička a bez liekov a spreja sa jej hneď upcha nos.
S podobným problémom som bola na ORL a neboj, nič hrozné. Nepríjemné, áno ale vydrzatlene. Uši pozrela takým svetielkom, krk zvonku pohmatom, zvnútra klasika - takou tou paličkou + vzala ster. Jedine nepríjemny bol nos - do neho mi zavádzala takú mini kameru a to nebolo veľmi príjemné + ster z nosa.
A ta spomínaná alergia je vylúčená? Dcéra je alergička a bez liekov a spreja sa jej hneď upcha nos.
@mima172 áno alergiu mám vylúčenú

spraví ti výter, mozno hadičku do nosa aby videl dutiny, prípadne ta pošle na RTG či nemáš nejaký zápal, to môze byt aj takzvaná zadná nádcha, nemáš alergiu? teraz toho kopa kvitne
dobré je nahrievanie dutín,prípadne naparovanie