icon

Urologická ambulancia Cuimed Bratislava

rooberta
15. sep 2020

Dobry den,
Prosim vas je tu niekto pacientom urologickej ambulancie Cuimed v Ba?
Na stranke maju uvedene, ze musim byt u nich registrovana ak si chcem rezervovat termin vysetrenia online, ktory je na PIN kod. Zaroven je tam napisane, ze registracny formular sa ma predlozit a poplatok uhradit osobne na prvom vysetreni.
Moja otazka je, ako sa mam dostat na to prve vysetrenie lebo predpokladam ze bez obejdnania to nejde.
Je mi to teda nejasne a samozrejme tam zajtra zavolam a opytam sa, ale skusam ci tu nahodou nieje niekto, kto je ich pacientom a poradil by mi aby som nemusela zajtra vyrusovat sestricky v podstate s hlupostami.

Vopred ďakujem 😊

Strana
z2
rooberta
autor
12. dec 2020

@lienocka2808 ano presne take to je, ze kazdy den mam pocit akoby to bolo o mini mini kusok lepsie. Pitny rezim sa snazim dodrzovat aj ja a skratil sa mi aj interval cikania zvladnem uz bezproblemov ist len 5-8 krat na wc podla toho kedy vstanem a co robim. No predtym som chodila 10 a viac krat, takze aj v tomto je velke zlepsenie. Ja stale dufam ze to raz bude take ako predtym a to hnusne nutkanie uz nikdy nepocitim, ine si neprajem 😊

domcek77
23. okt 2023

@rooberta Ahoj akurat citam ze ti zistili neurogenny mocovy mechur a chodis este do cuimedu? Zapaly?

rooberta
autor
23. okt 2023

@domcek77 ahoj, už nechodím do cuimedu ani zápaly nemávam. Mne ta liečba kyselinou hyalurónovou nerobila dobre, po každom zavedení sa mi rozbehol zápal, ale nevedeli vykultivovat žiadnu baktériu. Nakoniec mi doktor predpísal "naslepo" ciprofloxacin a to mi konečne pomohlo. Hneď po druhej tabletiek úplná úľava a už sa mi zápal nikdy nevrátil. Posledný zápal v januári 2021 odvtedy nič, postupne sa mi mechúr zahojil a ukludnil, keď sa vyhubilo to svinstvo čo som tam mala.

domcek77
23. okt 2023

@rooberta wau super drzim ti paste. 👍👌✊

rooberta
autor
24. okt 2023

@domcek77 Dakujem aj ja tebe🍀

macikaaa
11. máj 2025
@rooberta

@lienocka2808 No ja bolesti nemam absolutne ziadne nikdy ani vtedy ked mam zapal s potvrdenymi bakteriami kt si vyzaduje nasadit atb vtedy citim iba rezanie pri moceni (to som mala tento rok asi 5krat) Inak mam moc cisty bez bakterii.
Moj hlavny problem z ktoreho sa idem zblaznit je nutkanie na mocenie ktore citim po vymoceni, ked su horsie dni tak to citim po kazdom jednom moceni niekedy su dni lepsie a citim to iba po rannom alebo vecernom moceni. Ale je to taky neznesitelny pocit ze neviem ci by som radsej bolesti nechcela miesto toho. Pomaha mi ked sa skrcim na posteli a cakam kym ten pocit prejde. Vacsinou ked sa mi mechur znova naplni tak sa mi ulavi ale ked ho vyprazdnim je to pre mna horor.
Ano cystoskopiu mi robil videl zuzenu mocovu ruru ktoru mi hned rozsiril, ostatkovy moc vraj dost vela, pocetne zacervenania a petechie na sliznici a este trabekulizaciu (to neviem co je)
Diag. Zaver chronicka cystitida a nervovosvalova dysfunkcia moc. mechura
Dakujem budem teda cakat a dufat ze mi liecba zaberie neskor.

@rooberta Dobrý deň, mám podobné problémy s močovým mechurom, prosím vás aká liečba vám pomohla. Ďakujem

rooberta
autor
12. máj 2025
@macikaaa

@rooberta Dobrý deň, mám podobné problémy s močovým mechurom, prosím vás aká liečba vám pomohla. Ďakujem

@macikaaa dobry den, chodila som na kyselinu hyaluronovu a uzivala atb ciprofloxacin, tie pomohli najviac. Odvtedy mam pokoj.

Strana
z2