Uštipol ma mravec
Ahoj, ležala som v tráve, cítila som bolesť a keď som sa otočila videla som na ruke mravca a robil niečo z tými nožičkami a vyzeralo to ako by ma kúsol a nemám tam nič ale ešte cítim tú bolesť,on bol taký tuším hnedý , nemusím mať strach že sa mi niečo stane?
Nie
Bude to par dni bolieť, a potom svrbiet. Nič iné
🙉
@jaskolka Ďakujem
To existuje niekto na slovensku, koho este nikdy neustipol mravec? 😳
🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀
bud v pohode. Na Slovensku nie su mravce,ktoré by ti nejakým sposobom mohli poškodit zdravie.
@brembo Ďakujem!!
Nestačím sa čudovať 🤣
To asi pisal mpj synovec .. 😅😅😅😅😅
Pred rokom,ked mala nasa dcerka skoro tri roky,si upila z flasky ktoru nechala v trave, zrazu krik,netusila som co sa deje az kym som si nevsimla ciernych mravcov lezucich jej z ust,rychlo som jej prstami vybrala co sa dalo,ostatne sme vyplachli vodou,,to bol iny strach,ci ju v hrtane nepostipali,ci je alebo neni alergicka, nastastie sa jej nic nestalo,len sa vystrasila....
@babydesire To mrzí,to muselo byť strašne nepríjemné.
Ano,lebo to bol jej prvy kontakt zo stipajucim hmyzom,, nikdy nevies ako telo zareaguje a u tak maleho dietata, a ak by stipol este vo vnutri ust ci v hrtane mohla by sa udusit aj bez anafylaktickeho soku (pardon ak to nepisem spravne,googlit sa mi nechce).. ale celkom rychlo sa ukludnila a bolo uz dobre...na druhy den sme zo zachoda vybrali plastovu gulicku co zhltla den pred incidentom s mravcami..ano s detmi je fakt "sranda" 🤦♀️🤦♀️🤦♀️

Nie nemusis