Už 3 týždne mám tachykardiu, pichanie pri srdci a ťažké dýchanie
Ahojte ☺️,
už 3 týždeň mám kardioťažkosti: bolesti v ľavej časti hrudníka, búšenie srdca, bolesti hlavy, vysoké tepy aj v pokoji (vždy okolo 100, niekedy aj 120). Pred tým ako mi začali ťažkosti som brala atb azytromicín. Očkovanie 12/2021.
Navštívala som kardiológa, bola som na holter a o mesiac dva mám prísť na kontrolu. Týžden som mala byť PN, no moje ťažkosti sa nezlepšujú. Pridali sa bolesti v ľavej ruke, ťažkosti s dýchaním.
Poslali ma aj na vyšetrenie chrbtice, všetko je ok, ale bolí ma. Je možné, že to je len dočasné po atb alebo chrbtica ?
Ďakujem za info ak ste mali niečo podobné.
@smoulingirl a co je presne ten dimer ? Netyka sa to len napr embolie ? Skusim jej zavolat a doplnit aj tieto odbery. 🙂
Ja som takéto problémy mala po roku od prekonaní covidu.. Všetky vyšetrenia aj holter v poriadku. Bola za tým chrbtica, vyčerpanie, stres v práci.. Do toho tetania ktorú mam. Po čase sa samé upravilo, no bolesť chrbta ma trápi dodnes.. Beriem magnézium magnesolv, guaracuran na chrbát + tbl od bolesti. Cvičenie na uvoľnenie, poprípade Yoga je super.
@evelinhb a kedy cca po prekonani ti zacali ?
@evelinhb prepac prehliadla som, no ja mam tiez rok od covidu, si aj ockovana ?
Až rok, nie nie som očkovaná, nie som s očkovaním veľmi stotožnená🤷
@evelinhb no mne to zacalo presne po roku od covidu ale zaroven to bolo mesiac od ockovania, boli ma aj ruka - lava v ramene , ide o taku neprijemnu bolest…2 tyzdne je asi skoro na to aby sa to upravilo
Ja mám tesne tieto príznaky aktuálne. 2 týždne po covide. Na vysetrenia ešte len čakám. Prišli Vám na niečo?
@mamka176 len na nedostalk horcika, draslika a nasli nejake zmeny na srdci na usg ale to moze byt docasne, dali mi llieky na 🤍
Môže aj to byť, veľa ľudí má nejaké ťažkosti z očkovania. Švagor napr. v pohode až nato, že mu vôbec nechutí káva až ju prestal piť.. A to bol zarytý kávičkar.. Kolegyňa je zas nonstop unavená. Nvm no, ja rešpektujem ľudí čo sa dali očkovať, no ja som proti, nevidím nejaké účinky že tí očkovaní by mali ľahší priebeh alebo ho vôbec nedostali, takže tak asi, držím palce nech Ti to co najskôr odznie a si znovu ok

V nasom okrese mudr Hanackova kardiologicka verejne povedala aky obrovsky narast ludi a aj vela mladych ludi s tymito problemami pribudlo po ockovani, uz to nie je pre nich nic výnimočné , takze verim, ze uz su aj inde zvyknuti a rychlo pomôžu kazdemu 🍀