Už som zúfalá. Nespím viac ako 2 hodiny denne
Ahojte dievcata. Som zufala. Uz som taka unavena, ze rano nevladzem vstat z postele, nevladzem upratovat, vlasy si umyt, nic. Nevladzem ani rozmyslat, zabudam veci, chodim ako vo sne.Nikdy som nemala problemy so spankom, vzdy som hned zaspala a spala som vkuse do rana. po porode sa mi spanok zhorsil, ved som vstavala k malemu, ale bolo to v pohode. Vstala som, nakojila a zase rychlo zaspala. Ale teraz ma maly uz 6 mesiacov, uz prespi krasne celu noc - a ja celu noc nespim. Zaspavam aj 3 hodiny - prevalujem sa v posteli, treba mi na wc, potom sa zase napit, potom zas skontrolujem maleho. A ked konecne zaspim, po hodine sa zobudim a zase sa mi neda zaspat aj dve hodiny. Prehadzujem sa, je mi do placu, lebo maly krasne spi a ja n
mne zaberal melatonin tiez, ale potom uplne prestal, teraz si davam cbd cko 20 percentne a zatial dobre, rychlo zaspim a v noci sa nebudim vobec,mam od vitariana s konopnym olejom
mne pomaha so spankom tryptovit night od amitaminu, obsahuje aj melatonin a ine bylinky

@veronka1234 ahoj ja trpim nespavostou vyse 6 rokov zacalo to ked bol maly babatko a mali sme partnerske problemy. Za mna ak mozem odporucit najviac pomaha meditacia (zvukova) akupunktura a cinska medicina.