Už som zúfalá. Nespím viac ako 2 hodiny denne
Ahojte dievcata. Som zufala. Uz som taka unavena, ze rano nevladzem vstat z postele, nevladzem upratovat, vlasy si umyt, nic. Nevladzem ani rozmyslat, zabudam veci, chodim ako vo sne.Nikdy som nemala problemy so spankom, vzdy som hned zaspala a spala som vkuse do rana. po porode sa mi spanok zhorsil, ved som vstavala k malemu, ale bolo to v pohode. Vstala som, nakojila a zase rychlo zaspala. Ale teraz ma maly uz 6 mesiacov, uz prespi krasne celu noc - a ja celu noc nespim. Zaspavam aj 3 hodiny - prevalujem sa v posteli, treba mi na wc, potom sa zase napit, potom zas skontrolujem maleho. A ked konecne zaspim, po hodine sa zobudim a zase sa mi neda zaspat aj dve hodiny. Prehadzujem sa, je mi do placu, lebo maly krasne spi a ja n
@nakup_primark to čo toto to tu nemá čo hľadať takýto prispevok
@admin robí to vo viacerých skupinách aj témach že pridáva komerčné príspevky
@erikavesela dakujem, skusim
@simsalabim ahoj prosim ta kde si to presne kupoval unas na sk som to nenasla vobec
dakujem moc
@veronka1234 ahoj, môj muž tiež používa melatonin, taký fialový z lekárne. Melatonin je prirodzený hormón,ktorý umožňuje zaspavanie. Ak ho máš malo,je problém so zaspavanim, takže ho treba dodať umelo. Daj si tabletku a chod si ľahnúť,ideálne do naozaj tmavej miestnosti. Držím paste! V spánku sa totiž vytvárajú aj iné hormóny,napr serotonin, bez ktorého sa ti môže spustiť depresia.
@veronka1234 skus meditacne cvicenia na spanok. Pogugli najdes. Skus caj na nervy z lekarne s medom. Skus guajacuran z lekarne. Keby bolo zle neboj sa ist k vseobecnej psychologicke ci psychiatrovi drzsa
@veronka1234 presne to iste zazivam aj ja...akutna nespavost, vysoky tep,ziadne depky, som po porode 4 mesiace, total fyzicka unava...ale uz som to musela riesit s lekarom, spat clovek musi, inak sa zblazni...teraz sa to uz lame, tuto noc som celkom dobre spala...
@veronka1234
Mne pomohol medovkovy caj s medom 🙂
Mala som tiez taky problem kedysi, no csom to preslo. Tiez som sa v noci dost casto budievala a mala som potom problem cez den fungovat. Osobne mi dost pomohlo si spravit pred spankom nieco teple. Bud caj alebo teple mlieko alebo kakavko 🙂 Zahrialo mi to telo aj dusu a potom som zaspala ani neviem ako
@hors kupovala som presne na tej stranke, na ktoru som uviedla link http://www.iherb.com/pr/Natrol-Melatonin-3-mg-2.... Vychadza aj s postovnym najlacnejsie - ma potrebny obsah melatoninu, uziva sa iba 1 tableta, cize pri dennom uzivani vydrzi jedno balenie 3/4 roka a podla mojich skusenosti je velmi ucinne. S kodom ULO310 budes mat aj nejaku zlavu (tusim 5 alebo 10%) na prvu objednavku. Akurat sa s objednavkou treba zmestit do 30 dolarov, aby si neplatila clo.
@simsalabim dakujem krasne pojdem to poobede popozerat :0)
@ddanuskaa dakujem a co Ti odporucil lekar? U akeho si bola? Kludne aj do IP poprosim
mas psychiku v riti s prepacenim...
kolko toto trva ?presne?ze spis dve hodiny denne ?
mala som rovnaky problem,pred rokmi,ale nemam deti. Je to iba psychika, vie narobit velke divy...poviem ti,ze e to strasne, zila som rovnako asi cca 5 mesiacov,kym som sa dala do normalu,ako tak....ja som ale bola na tom velm zle,brala som tazke lieky na spanie,ale to treba celkovo, vyhnut sa akemukolvek stresu, ja som to mala zo stresu zo skoly a z intráku a doma z ostresov,, a vsetko dokola,pochodila kadejke vysetrenia nic mi nepomohlo,dokonca ani po tabô.na spanie som spala 6 hodin max,potom som viac nemohla,nervy som mala ako na spagete, ziadne antidepresiva a alkohol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to v prvom rade, o ti tu radia ludia, da sa z toho dostat aj normalne,ja som si tym presla,ja som napriklad nespavala vobec ani hodinu v noci,ani okom som nezazmurila.som mala iba 20 rokov...mne pomohol diazepam az a magne B6 na spanie.....a postupne som to zacala vysadzat...ale bez lekára to nepojde, psychika sa ti musi dat dokopy, potom kratsia dovolenka, mimo sr, a iny zmysel zivota,ine zaujmy...je to normalne,co sa ti teraz deje, maly ti uplne narusil spankovy rytmus, a preto teraz telo je tvoje dezorientovane,podvedome striehneš co maly....to je uplne normalne,mas slabsiu psychiku..ale bez liekov to nevyriesis.
@veronka1234 a nebrala si teraz ziadne lieky nic? lebo mne napr. kortikoidy hrozne naburali spanok a tiez niektore antibiotika ..ked som pridala narp. magnezko tak sa tu uplne ukludnilo ..preotze niektore lieky toto sposobuju, ze ti oberaju telo a mineraly a vitaminy a potom mozes mat rozne tazkosti
skus naozaj magnezko pred spanim
a kup ten melatonin
z neho spat budes
je to hormon spanku a aj pomaha vlastne ludom, ktori napr. pracuju na smeny aby dokazai zaspat ked treba, lebo maju obrateny biorytmus
ked ot nemas psychickeho razu, tak urcite zaspis
a este ..ked nemusis nepi vela vody pred spanim , narusas si tym svoj proces spanku ..v noci sa ma spat a nie jest a pit ..ked si velmi a casto smadna v noci , daj si skontrolovat aj cukor, lebo v noci by si nemala byt nadmerne smadna ... skus doplnat tekutiny cez den, daj si do mobili pripomienku, aplikaciu a bud dostatocne hyratovana, aby si sa nebudila v noci a nenicila si svoj spanok ..vsetko je zvyk a ty sa musis znova naucit podla mna spat
@veronka1234 ahoj,necitala som vsetky prispevky, tak neviem ci ti uz nkto pisal,ale mne super zabera magnezium 500mg,kludne aj 2 tabletky daj,cca 30 min redtym ako a chystas do postele,predtym mozno majorankove mlieko s medom a trochou masla,krasne vonia a este lepsie chuti.no a mne sa velmi dobre spi ked pred zaspavanim mam dobry sexik.dufam ze tu nikoho nepohorsim....ale tito veci u mna fajn zaberaju a ked ma nezobudia deti spim do rana.👍
@veronka1234 Nemozes mat anemiu? Ja som pred rokom mala anemiu-nedostatok zeleza a nemohla som spavat.Sice som zaspavala hned ale kazdu noc som zle spala alebo nespala pol noci.Denno denne som bola unavena od rana,bleda a zadychala som sa aj pri malej namahe.
Ja uz pracujem, 8-9hodin denne a tri hodiny cestujem, tiez som bola uz uplne vycerpana, znicena, vystavena. Kamoska mi poradila aby som vyskusala zelene potrviny, teraz papam chlorele a pijem jacmen, ked psim aj kratko koli malemu dobre sa vyspim, lepsie ako predtym, mam viac energie, a zlepsila sa mi aj imunita, lebo ked som bola vzdy taka uvavena ani imunita moja akosi nefungovala tak ako mala, bola som casto chora. No teraz som fit a plna energie.
@veronka1234 tomu sa hovorí:
som taký unavený, že už ani spať nemôžem.
nauč sa oddychovať - aj počas dňa. prestávky. zdriemnutie. oddych.
....trochu ale nechápem ako dospelý má potrebu chodiť v noci hore dole na wc a za tým hneď piť....zvyk? zdravotný problém?
ak je to o zvyku: vycikať pred spaním, piť ráno.
ak je to zdravotný problém - riešiť s doktorom.
myslím aj tak, že len potrebuješ zmeniť režim a návyky.
@veronka1234 ahoj. Co ti pomohlo nakoniec na tu nespavost ? Dostala si sa z toho ?prezivam niečo podobne a je to hrôza.
@veronka1234 magnézium relax
@veronka1234 ahoj Veronika presne ja to mam takto uz 5 rokov ;(((
Zdravím. Podarilo sa to dakomu vyriešiť?
@veronka1234 seriózne by som šla k doktorovi - obvoďákovi s týmto problémom. Je to divné, takáto nespavosť bez príčiny.

Odporucam melatonin.
Nenavykove, ucinne..