Už takmer mesiac neutíchajúca bolesť hlavy
Ahojte.. nie je to tak davno co som sem pisala.. v polke aprila mi zacal tinnitus a par dni nato sa pridruzila bolest hlavy- je to tlakova bolest, vyzarujuca na podnebi, za nosom, za ocami a niekedy ked dam nizsie hlavu aj do spankov a cela. Odvtedy ma hlava este neprestala boliet . Robili mi MR mozgu, vraj je vsetko v poriadku. Na RTG mi zistili kyfozu krcnej chrbtice.. mam ist na rehabilitacie, ale zacinaju mi az od 15.5. Ma tu niekto podobny problem?
@jana_eyre_2 dakujem je mile, ze ma niekto aj polutuje.. ludia z okolia nechapu a vraj mam byt stale pozitivna a usmiata, jednoducho neviem co je toto za trend, ze vazne chory clovek musi byt so vsetkym vyrovnany a spokojny... viem, ze vsetko co sa mi deje nie je len tak zo srandy.. musim sa starat o dieta aj domacnost.. rodina pomaha.. ale myslim, ze nechapu.. jednoducho sa musim tvarit, ze je mi fajn.. ine nevedia prijat.. este ma aj toci fajnovo ked zmenim polohu tela.. no peklo na zemi jednoducho
@sasenka1307 neboj sa ja to tiez poznam.nikto nechape preco sa nesmejem,preco som podrazdena a co mi zase je.a cele tri mesiace kazdy den vravim ze ma boli hlava len ma asi nikto nepocuva :(
@radka2119 lebo to nemozu pochopit... ja som aj riadne pochudla, lebo ja mam aj tinnitus, strasne silno pocujem zvuky... ale najviac ma trapi len ta hlava.. ved ale niekto nam snad raz musi pomoct ci...
@sasenka1307 a môžem sa spýtať ako ti začal tinitus a okrem pochudnia máš aj nechut k jedlu? Teplotu si merias?
@sasenka1307 úplne ťa chapem to isté závrate zle sa mi prehlta blbne celustny klb nieco sa mi tvorí v dutine ustnej uzdruhy rok zalahne mi v uchu fungujem na betahistine mam 3mesacne dieta a po porode sa mi to spustilo este horsie kazdeho presviedcam no robia zo mna hysterku a dr ani nevravim
@sasenka1307 no ja citim ze coskoro bude lepsie.teda aspon dufam.ja si idem dat vysetrit aj tu stitnu zlazu este pre istotu a aj chrbticu.tak uvidim.
@bobricek1979
Ahoj, on mi zacal uplne z nicoho nic.. nic tomu nepredchadzalo.. aspon si na nic nespominam.. tak ano, ja uz nevladzem ani zit, nie to este jest.. nemeriam preco?
@bobricek1979 celustny klb blbne aj mne uz roky.. vcera som bola u neurologa v TT a posiela ma na lumbalnu punkciu pre podozrednie z intrakranialnej hypertenzie.. cize zvyseny mozgovomiesny tlak.. som ako pokusny kralik..
@bobricek1979 noo.. to ludia co nevidia nechapu.. ja uz kaslem na vsetkych.. nemas sa opustat urcite a byt stale pozitivna ked mas dieta..isto to pocuvas aj ty... ja jedine co chcem je spanok a to jedine sa mi neda len tak ze lahnut si kvoli malej..
@sasenka1307 a ake vyšetrenia si absolvovala
@sasenka1307 fu a to co je nestras ja mam zase pocit niečoho v ustnej dutine
@bobricek1979 ja snad vsetky ake sa da okrem CT a tej lumbalnej punkcie..
@bobricek1979 v mozgu ma kazdy clovek likvor, tekutinu.. su zriedkave pripady kedy sa moze tato tekutina zvysit alebo znizit.. ked je zvysena, tlaci v hlave.. tak nejak mi to DR povedal.. ale tiez je to len jeho domnienka, ci to tak bude u mna..
@sasenka1307 aha fíha
@sasenka1307 @tanika baby ako ste na tom?
Mna bolela hlava 2 mesiace. Rozne vysetrenia krcne, neurologia, zubne, ocne, nakoniec alergologia a Tam mi zistili alergiu na palinu a Vraj z toho bolest oci a hlava. Bolest prestala v obdobi ked odkvitla palina.
@radka2119 ahoj.. ja stale rovnako a co ty?
@taftkam a bolela ta ako? Ako si to citila a bolo to 24h/denne?
@sasenka1307 u mna trochu lepsie bola som u fyzioterapeuta tak neviem ale asi mi to pomohlo
@radka2119 co ponapraval stavce? Mna napravali uz 2 fyzioterapeuti, na chrbticu super ale s hlavou nic... aj akupunkturu robili a nic.. stale skusam.. uz neviem kam sa obratit.. asi to mam natrvalo.. tak to vyzera..
@sasenka1307 denne, vstavala som s bolestou u lahala som s bolestou. Tabletky vobec nezaberali. Tocila sa mi hlava, nebola som od bolesti schopna nic robit. Tlak za ocami.
@sasenka1307 na akupunkturu sa chystam aj ja.ja pijavam teraz pravidelne caje zihlavovy,rebricek,prvosienka vyskusaj.vobec neviem ci to nejak suvisi ale citim sa zatial lepsie.stavce som mala asi ok len krk asi nebol celkom dobre na tom lebo ma este pobolieval.mne dr predpisala aj algifenove kvapky keby je horsie
@taftkam no... som zvedava co mi zistia na tej lumbalke.. ak nic tak budem skusat dalej.. a ta bolest hlavy sa ti zhorsovala pri pohybe?
@sasenka1307 ahoj.uz si bola na tej lumbalke?zistili ti nieco?
Ja len kukám, ze až teraz máš odber likvoru, u nás to bolo prvé, čo riešili okrem mri za bolesť hlavy
@danielahamar ano az teraz.. ale nejak mam pocit, ze to nic nevyriesi.. uvidim a co ste mali vy? Ake problemy?

@sasenka1307 preboha, co to tu citam.. ja mavam migreny par krat mesacne a uprimne radsej by som rodila kazdy rok ako tie bolesti zazivat a ty to zijes kazdy den? je mi to moc luto a drzim ti palce, hoci poradit neviem..