icon

Už týždeň mi skáče v oku

pompovadalibor
16. aug 2025

Čo môže znamenať keď mi skáče v oku už týždeň

ikonica
16. aug 2025

Ze ti chyba magnezium, B6/bkomplex, kvalitny spanok.. a mas vela stresu alebo malo spanku alebo oboje.

tinka_1807
16. aug 2025

@pompovadalibor máš málo horčíka a vnútorný nepokoj. Dopln magnézium. Nemáš náročné obdobie momentálne? Psychicky/fyzicky? Mne sa to stáva, keď mám vnútorné vypätie. Hneď nasadzujem magnézium aspoň na týždeň.

pompovadalibor
autor
16. aug 2025
@tinka_1807

@pompovadalibor máš málo horčíka a vnútorný nepokoj. Dopln magnézium. Nemáš náročné obdobie momentálne? Psychicky/fyzicky? Mne sa to stáva, keď mám vnútorné vypätie. Hneď nasadzujem magnézium aspoň na týždeň.

@tinka_1807 áno beriem magnézium len terás som začala brať mám aj stres terás

anonym_5954db
16. aug 2025

Čo (kto) ti skáče v oku, preboha? Máš tik v oku? Daj si "béčko" a ako prišlo, tak aj odíde.

anonym_d82399
16. aug 2025

@pompovadalibor Mne dva mesiace.

taktotedanie
17. aug 2025

@pompovadalibor myokymia
Ziadna kava energetaky, dostatok spanku ziadny stres
Magnezium vyssie davky alebo guajacuran

anonym_2f7ded
17. aug 2025

@pompovadalibor To sú tiky. Neurologický problém. Treba Ti neurologické lieky, ak sa to nepodchytí v čas bude sa to stupňovať. Navštív neurológa. Ak sa Ti tiky prejavujú pri nervozite, treba psychiatra. Nejaký Thiapridal keď sa nasadí za včasu, ešte to tak nezosilnie.

pompovadalibor
autor
18. aug 2025
@anonym_2f7ded

@pompovadalibor To sú tiky. Neurologický problém. Treba Ti neurologické lieky, ak sa to nepodchytí v čas bude sa to stupňovať. Navštív neurológa. Ak sa Ti tiky prejavujú pri nervozite, treba psychiatra. Nejaký Thiapridal keď sa nasadí za včasu, ešte to tak nezosilnie.

@anonym_2f7ded bola som už na neurologické vyšetrenie nič mi nedali len magnézium do vody si dávam že mám v poriadku neurologické vyšetrenie bola som aj na cd mozgu aj toto mam v poriadku