Už týždeň mi skáče v oku
Čo môže znamenať keď mi skáče v oku už týždeň
@pompovadalibor máš málo horčíka a vnútorný nepokoj. Dopln magnézium. Nemáš náročné obdobie momentálne? Psychicky/fyzicky? Mne sa to stáva, keď mám vnútorné vypätie. Hneď nasadzujem magnézium aspoň na týždeň.
@pompovadalibor máš málo horčíka a vnútorný nepokoj. Dopln magnézium. Nemáš náročné obdobie momentálne? Psychicky/fyzicky? Mne sa to stáva, keď mám vnútorné vypätie. Hneď nasadzujem magnézium aspoň na týždeň.
@tinka_1807 áno beriem magnézium len terás som začala brať mám aj stres terás
Čo (kto) ti skáče v oku, preboha? Máš tik v oku? Daj si "béčko" a ako prišlo, tak aj odíde.
@pompovadalibor Mne dva mesiace.
@pompovadalibor myokymia
Ziadna kava energetaky, dostatok spanku ziadny stres
Magnezium vyssie davky alebo guajacuran
@pompovadalibor To sú tiky. Neurologický problém. Treba Ti neurologické lieky, ak sa to nepodchytí v čas bude sa to stupňovať. Navštív neurológa. Ak sa Ti tiky prejavujú pri nervozite, treba psychiatra. Nejaký Thiapridal keď sa nasadí za včasu, ešte to tak nezosilnie.
@pompovadalibor To sú tiky. Neurologický problém. Treba Ti neurologické lieky, ak sa to nepodchytí v čas bude sa to stupňovať. Navštív neurológa. Ak sa Ti tiky prejavujú pri nervozite, treba psychiatra. Nejaký Thiapridal keď sa nasadí za včasu, ešte to tak nezosilnie.
@anonym_2f7ded bola som už na neurologické vyšetrenie nič mi nedali len magnézium do vody si dávam že mám v poriadku neurologické vyšetrenie bola som aj na cd mozgu aj toto mam v poriadku

Ze ti chyba magnezium, B6/bkomplex, kvalitny spanok.. a mas vela stresu alebo malo spanku alebo oboje.