icon

Užíval niekto Clenbuterol?

lenka3008
18. mar 2021

Hľadám niekoho kto stým má skúsenosti.Ďakujem

viktoria1425
18. mar 2021

@lenka3008 Koľko tém treba otvoriť aby sa pochopilo,že nie nadarmo je táto látka zakázaná? A dodrbať sa je absolutne zbytočné či airitmia srdca a dalšie rizika treba ignorovať? Hlavne nech sa chudne?
Sa začni hýbať,papať zdravo a všetko pojde aj bez tohto 🙏

klip0
18. mar 2021

Schudnes velmi rychlo ale fakt aj ked pri 100 percentnej diete ostanes aj po dobrati, tak vaha pojde hore. Vedlajsie ucinky sa z hladiska znesitelnosti daju zvladnut (tras ruk, velky smäd a krce) ale co to robi s tebou o com nevies to je uz druha vec. Toto ma vyznam ak niekto potrebuje na dany termin byt vysekany, ale zmestit sa do siat nieje dovod. Pouzivaju to najma sutaziaci v kulturistike a fitnes a tam to aj ma význam lebo ide kratke obdobie. Ale aj tak nieje zdrave a spravne ist do toho. A je to obrovske riziko. A uz vobec nie bez sprievodneho lekara ktory bude kontrolovat krv a ine veci pred uzivanim, pocas neho, aj po nom. A dbat na ine veci ktore su pocas toho potrebne. A na spravny nabeh a ukoncenie v zmysle - správne dávkovanie. Cize mas mat okolo seba ludi co ti s tym pomozu. Minimalne teda lekara. (a nie obvodna ti s tym nepomoze) Co asi nemas, ked sa to pytas na fore pre mamicky. Pretoze to ze sa citis okej neznamena ze to tak je a ze ta neexne po prvej tabletke.

klip0
18. mar 2021

A zaujimal by ma dovod preco hladas tieto info? Chces to brat? Alebo niekto v tvojom okoli to berie? Ak chces ty tak z akeho dovodu, co od toho ocakavas?

lenka3008
autor
18. mar 2021

@klip0 dôvod je myslim jasný.Chcem schudnúť.Skúšala som už všetko ale bezvýsledne.Nechcem sa nikoho dotknúť som rada za každú radu ale komentáre typu je to zakázané a nebezpečné nepotrebujem.To si viem prečítať hocikde.Preto znie otázka Má stým niekto skúsenosť.Hľadám niekoho kto to ozaj užíval.

viktoria1425
18. mar 2021

@lenka3008 Hľadaj dobrého trénera a pomôže ti vyriešiť tento problém 🙂

lenka3008
autor
18. mar 2021

@viktoria1425 no bohužiaľ to si nemôžem dovoliť

zdena1990
18. mar 2021

@lenka3008 a lieky Taketo si dovolit môžeš?

viktoria1425
18. mar 2021

@lenka3008 čítaj 🙂 čo su bielkoviny,sacharidy,tuky,koľko čoho potrebujeme co je BMI,kalorický deficit,bazálny metabolizmus,atd.. veľa čítaj ak nie šetri na niakeho trénera,na jedalníček a rozhovor našetríš. (Btw na clenbuterol by si mala skadiaľ? Na podporu pečene a pod. No každopadne snáď k tomuto kroku neprejdeš.)

klip0
18. mar 2021

@lenka3008 myslim ze v prvom komentari som ti napísala dost obsirne a nie ze je to zakazane. Mne osobne je jedno ci je to zakazane a ani nemam problem ti v tom poradit, ale musis napisat o sebe nieco viac. Vahu, vysku, treningy ake mas, stravu ako mas nastavenu, zdravotny stav... Potom sa da vyjadrit lepsie