Užíval niekto Clenbuterol?
Hľadám niekoho kto stým má skúsenosti.Ďakujem
Schudnes velmi rychlo ale fakt aj ked pri 100 percentnej diete ostanes aj po dobrati, tak vaha pojde hore. Vedlajsie ucinky sa z hladiska znesitelnosti daju zvladnut (tras ruk, velky smäd a krce) ale co to robi s tebou o com nevies to je uz druha vec. Toto ma vyznam ak niekto potrebuje na dany termin byt vysekany, ale zmestit sa do siat nieje dovod. Pouzivaju to najma sutaziaci v kulturistike a fitnes a tam to aj ma význam lebo ide kratke obdobie. Ale aj tak nieje zdrave a spravne ist do toho. A je to obrovske riziko. A uz vobec nie bez sprievodneho lekara ktory bude kontrolovat krv a ine veci pred uzivanim, pocas neho, aj po nom. A dbat na ine veci ktore su pocas toho potrebne. A na spravny nabeh a ukoncenie v zmysle - správne dávkovanie. Cize mas mat okolo seba ludi co ti s tym pomozu. Minimalne teda lekara. (a nie obvodna ti s tym nepomoze) Co asi nemas, ked sa to pytas na fore pre mamicky. Pretoze to ze sa citis okej neznamena ze to tak je a ze ta neexne po prvej tabletke.
A zaujimal by ma dovod preco hladas tieto info? Chces to brat? Alebo niekto v tvojom okoli to berie? Ak chces ty tak z akeho dovodu, co od toho ocakavas?
@klip0 dôvod je myslim jasný.Chcem schudnúť.Skúšala som už všetko ale bezvýsledne.Nechcem sa nikoho dotknúť som rada za každú radu ale komentáre typu je to zakázané a nebezpečné nepotrebujem.To si viem prečítať hocikde.Preto znie otázka Má stým niekto skúsenosť.Hľadám niekoho kto to ozaj užíval.
@lenka3008 Hľadaj dobrého trénera a pomôže ti vyriešiť tento problém 🙂
@viktoria1425 no bohužiaľ to si nemôžem dovoliť
@lenka3008 čítaj 🙂 čo su bielkoviny,sacharidy,tuky,koľko čoho potrebujeme co je BMI,kalorický deficit,bazálny metabolizmus,atd.. veľa čítaj ak nie šetri na niakeho trénera,na jedalníček a rozhovor našetríš. (Btw na clenbuterol by si mala skadiaľ? Na podporu pečene a pod. No každopadne snáď k tomuto kroku neprejdeš.)
@lenka3008 myslim ze v prvom komentari som ti napísala dost obsirne a nie ze je to zakazane. Mne osobne je jedno ci je to zakazane a ani nemam problem ti v tom poradit, ale musis napisat o sebe nieco viac. Vahu, vysku, treningy ake mas, stravu ako mas nastavenu, zdravotny stav... Potom sa da vyjadrit lepsie

@lenka3008 Koľko tém treba otvoriť aby sa pochopilo,že nie nadarmo je táto látka zakázaná? A dodrbať sa je absolutne zbytočné či airitmia srdca a dalšie rizika treba ignorovať? Hlavne nech sa chudne?
Sa začni hýbať,papať zdravo a všetko pojde aj bez tohto 🙏