icon

Užívali ste liek Ciphin 500?

nefertitka
13. sep 2013

Mate niekto skusenost s tymito liekmi? Bola som u lekarky, ci mi nezacina nahodou zapal mocovych ciest, v moci nic nenasli aj tak mi to predpisali. Nechapem. Ked som si citala pribalovy letak, tak ma to uplne odradilo uzivat tento liek , hlavne ak to ma byt zbytocne.
Nechcem ani moc riesit, ci lekarka spravila dobre, alebo zle rozhodnutie( aj ked aj to je otazne), skor ma zaujima, ako sa tento liek vacsinou znasa. Vdaka.

Strana
z2
tristanka
12. dec 2024

@skarletlanyiova vysadila som ich a cítim sa oveľa lepšie. A v čom vám to uškodilo ak sa môžem opýtať?

skarletlanyiova
13. dec 2024

@tristanka tlak v hrudi, pocit závratu, napínanie na vracanie a mdloba alebo závrat pri vstávaní. Mávam s liekoch a mám velmy vysokí cukor

lucula1
14. dec 2024

Ja som si dala tri tabletky a po tretej to začalo … vnoci každú hodinu záchod naraz hnačka a zvracanie . Potom som si začala dávať rehydratačný roztok myslela som ze je mi koniec .. Tereza to prešlo do neznesiteľnej bolesti krížov a nôh

emili27
25. dec 2024

Ja tento liek prave beriem uz šiesty deň , po precitani vedlajsich ucinkov som bola v rozpakoch, ci ho vobec mam brat. Ale nastastie ziadne tie priznaky co pisete som nemala a dufam, ze ani nebudem mat.Zajtra to doberiem. Ja popri tom beriem aj probiotika. Obmedzila som jogurty a mlieko. Lekarka mi odporučila sa fyzicky setrit. Ja som mala bakterie v nose a hrdle, na ktore podla rozboru v laboratoriu zabera prave tento liek. Snad to bude o.k.

sonaie
9. mar 2025

@lucula1 ahoj . Prosím ta ak si pamätáš na ten Ciphin nešťastný ešte. Píšeš ze ta začali bolieť nohy a kríže. Ja mam 4 tabletku a boli ma cele telo. Cítim sa ako pri silnej chrípke. Moja doktorka ma cely týždeň dovolenku tak sa nemôžem ani poradiť. Ty si ho potom vysadila? Alebo douzivala? Ďakujem za info ak budeš mat čas

lenkasmajlovaa
12. apr 2025

Mojmu muzovi lekar predpisal tento liek na zapal hrdla a po precitani tychto vasich sprav neviem ci to moze brat .. ma problem so zlcnikom takze tazke lieky nemoze a povedal to aj lekarovi a aj tak mu predpisal ten liek :/

Strana
z2