Užívanie lieku Elicea a Brintellix
Ahojte chcel sa spýtať eliceu užívať deväť rokov a brinřttelix dnes je akurát tomu tri týždne ….mám pocit že som ako na hupacke raz lepšie raz horšie ….ale dnes sa mi volako viac pohoršilo ….máte niektorá s tým skúsenosť ?
@sikea ahoj,čítam diskusiu a tiez som si všimla,že posledný polrok v čase okolo ms mi býva tiež zle,až na odpadnutie, tak vidím,že v tom niesom sama a teda pozrem sa aj nato železo. Len ja užívam iné AD. Držím palce,nech ti to dobredopadne🍀
ja som sa rozhodla, ze este tyzden vydrzim na brintelixe a ked tie neznesitelne uzkosti neprejdu menim ich, uz sa trapim od zaciatku roka
@zobaka mne na úzkosť zabral Frontin...a popri tom užívam Paretin
@manzanillaa nechcem brat kazdy den frontin, mne vyslovene nie ze tie lieky nepomahaju, ale aj skodia, uz pomaly sa bojim vychadzat z bytu, asi to uz nema zmysel natahovat, plus ma tak z nich svrbia nohy, ze dnes som si nasla obrovske modriny z neustaleho skrabania
@zobaka to vychádzanie z bytu poznám,tiež som mala chvíľu, chcelo to len potroske ísť von a ostávat čoraz dlhšie a ísť na väčšie vzdialenosti. Rozhodne neostat doma,to je vyhybave správanie.
@manzanillaa ja chodim vonku vsade, aj na vzdialenejsie trasy, ale dost mi je zle, cize dojdem domov uplne vytrapena
@zobaka chúďa,to ma mrzí, rozumiem Ti. Ja som sa bála,že niekde odpadnem,ale nikdy som nie..ten strach je nafigu,tak obmedzuje zivot
@manzanillaa ja som bola uplne ako zdrava, tahala som 12tky, sama som cestovala a tento rok som sa nejak zosypala, zacalo to tym, ze som prestavala dychat pri rozpravani a teraz sa v tom kruhu mocem, hocikedy mi pride mdlo, vypne ma pri chodzi, zastanem predycham a a idem dalej, nieco sa po..o a tento rok je hrozny pre mna
@manzanillaa ahoj a aké AD uzivas ….mne býva asi najhoršie po ms ale dúfam že sa to bude stále zlepšovať ….lebo už mávať tie kolapsove stavy čoraz menej
@sikea vyššie som spomenula, aké AD užívam. Užívam ich dlhé roky a som viac menej stabilizovaná. Ale to záleží,či sa niečo v mojom živote mení,stres..
@manzanillaa no presne okolnosti ked su na prd, ani lieky nepomozu
@manzanillaa presne ako u mna …tiež sa to mení a stres vela robí

ja som na 10 mg a tie uzkosti rano su des, zatial mi menit lieky nechce