Užívate niekto Omarit?
áno
@dominik29 to su antihistaminika. Takze nejako tiez nerozumiem, preco by ti toto daval, ale tak asi vie preco. Ja mam tiez tinnitus, ale omarit na toto isto nie je. Mam ho na hist. intoleranciu, a nie na moj tinnitus.
Priamo z prib.letaku lieku OMARIT:
"Liek obsahuje bilastín, čo je antihistaminikum (používa sa na zníženie alebo odstránenie účinkov vyvolaných histamínom).
Používa sa na zmiernenie príznakov sennej nádchy (kýchanie, svrbenie, výtok z nosa, upchatý nos, červené oči a slzenie očí) a iné formy alergickej nádchy. Môže sa tiež použiť na liečbu svrbiacich kožných vyrážok (žihľavky)."
Takze s piskanim v usiach to fakt nic nema...musis sa spytat toho doktora, viac ti asi tu nepomozeme. On bude vediet presne, naco ti ho predpisal. Pripadne si na kontrolu zober pribalovy letak - a spytaj sa ho podla toho, ze nech ti "ukaze" co z toho mas, ked ti toto predpisal
Užívam.. Mam upchaty nos, slzia mi oči, kycham... Mne pomáha, ale iba trochu... 😔Najviac ma trápi ten upchaty nos, neviem dýchať a večer sa to zhorší, až tak, že to bez Omaritu je na nevydrzanie... Akonáhle pominie karanténa, tak pôjdem na ORL..
@vierkainka jednu tabletku denne ?
@michaelabillova áno, jednu denne
Nemáte nikto z omarit nežiaduce účinky?

áno