Úzkosť a nepokoj
V poslednej dobe pociťujem nepokoj,strach a obavy.Viem že to pramení z môjho osobného života a z ľudí s ktorymi som v kontakte.Napriklad moja mama je chorá.Neviem jej pomôcť.Bojím sa o ňu.Ďalej ani môj muž mi nie je oporou v ničom.
Chcem sa opytať či tu niektorá užívate nejaké lieky na ukludnenie a potlačenie takýchto pocitov.
@zuzinkaba ahoj, ja by som ti odporucila levandulu a citrusy. Citrusy difuzovat a levandulou potierat chodidla- krasne upokojuje, pred spanim je to zazrak. Alebo zmes Balance, neviem vsak ake oleje mas k dispozicii. Urcite siahni po certifikovanych olejoch ktore su 100% prirodne bez vselijakych pridavkov. Ja robim s olejmi DoTerra.
@kili77 ahoj ja ho užívam len občasné napr.raz za mesiac alebo keď potrebujem že nastane nejaká stresová situácia pre mňa...tým pádom neviem poradiť ako je to z vysádzanie ...mne dr povedala ze kľudne týžden dva pobrať 1 tab denne..to je malá dávka..ale nebrať dlhodobo...ja som niekedy večer pred spaním keď som nemohla zaspať

Žienky ste veľmi zlaté všetky.Ďakujem Vám každej jednej za radu.O tom psychológovi uvažujem.Tam budem musieť ísť.Ja som aj dnes celý deň prerevala....