icon

Úzkosť a nevoľnosť. Ide o zdravotné problémy z chrbtice či psychiky?

14. feb 2025

Ahojte,dobrý deň,
Idem sa vám trosku vyžalovať,vyrozprávať,lebo mám pocit,že sa úplne už zbláznim :(
Začalo mi to celé nevoľnosťou písala som aj dávnejšie diskusiu,že prišlo mi z ničoho nič zle,trás tela,slabosť ruky nohy,pocity na odpadnutie… vyšetrenia odbery v rámci preventívnej ok,EKG v poriadku,gynekologia v poriadku,neurologia tam mi Dr dal obstrek,suché ihly a tento týždeň som bola na kolagén do celej chrbtice. No mne stále nieje dobre,každý deň mi prichádza zle,boli má chrbát hlavne v oblasti krížov,prichádzajú mi pocity na odpadnutie,točenie hlavy,taký nepokoj. Som takmer nefunkčná,každý deň mi je niečo. Je pravda,že už sa aj veľmi sledujem,hľadám,googlim,samozrejme samé najhoršie diagnózy mi vychádzajú a ja sa snažím nato nemyslieť,ale hlava nepustí. Prestalo mi aj chutiť jesť,preháňa ma.. ale to preháňanie možno bude magnosolvom,lebo užívam ho každý deň. Mám diagnostikovanú tetaniu,no žeby mesiac aj niečo vkuse som mala takéto stavy :( je mi z toho veľmi smutno,vôbec neviem fungovať v práci som pn už tretí týždeň,budúci týždeň mám ísť k Dr,zopakovat odbery. Moja teda otázka je,že ci máte niekto podobne skúsenosti,ci môže chrbtica spôsobovať take stavy,alebo aj psychika. Som objednaná ku psych.ale až v marci,to bol najskorší možný termín. Bojím sa ísť už aj so psom vonku,alebo do obchodu. Proste stále mi príde zle akokeby od žalúdka taký stres a už to ide dostanem nechuť do jedla,slabosť tela,točenie hlavy,pocit že odpadnem … musela som sa aspoň trosku vyrozprávať,lebo už neviem čo mám robiť 🍀

Strana
z3
mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
shee11
16. feb 2025

@mk1111111111 samozrejme ze nie a ty? Ale ja ju za lekárom posielam, ty nie🙂 Ale veď nechajme to na autorku, ako si to poriešiť. My môžme písať len svoje skúsenosti.

mk1111111111
16. feb 2025

@shee11 prosim Ta, aspon nepis, co nie je pravda.

shee11
16. feb 2025

@mk1111111111 čo myslis

modraorchidea
16. feb 2025

@nika23t presne tak....ma čo ju zbytočne hneď strašiť skorším termínom.

evkasax
16. feb 2025

Ahoj, tieto pocity suvisia so psychikou, mam s tym osobnu skusenost, je to velmi tazke pre cloveka, ktory to preziva. Urcite chod k lekarke psychiatricke, kedze si z KE odporucam moju lekarku MUDr. Milichovsku. Kontakt: +421 55/623 42 51. Je to moja lekarka, vdacim jej zato, ze dnes zijem plnohodnotny zivot. Ked uz nejes, je to uz najvyssi cas. Nemohla som jest vobec, bola som v rovnakom stave ako ty teraz. Nevahaj, zavolaj este dnes. Ak nedvihaju, nevadi, sestricka vzdy zavola spät, aj ked neskor. Vysvetli jej ako sa citis, je velmi mila a chapava, urcite da aj skorsi termin.neboj sa, popros ju o to🙂 Neplati sa. Necakaj uz na nic a nedufaj , ze to prejde samo. Neprejde a zbytocne sa trapis.

autor
18. feb 2025

@evkasax ďakujem pekne za radu,horko ťažko som sa tam dovolala,sestrička má vypočula,že mi zavolá naspäť a už sa neozvala🤷🏻‍♀️

evkasax
19. feb 2025

Len prezvon, necakaj kym dvihnu. Oni potom vidia cislo a zavolaju naspat. Asi ked ste rozpravali, potom uz zabudla. Nestava sa, ze nezavola opat.

autor
19. feb 2025

@evkasax už vybavené,ďakujem pekne.

Strana
z3