icon

Úzkosti

9. aug 2022

Idem sa trochu vyrozprávať. Vždy mi to pomohlo trošku.
Dnes ráno som bola u gynekológa, potvrdil mi tehotenstvo. Všetko bolo super. Čakala som na autobus a zrazu to prišlo. Zaľahlo mi v ušiach, zahmlene som videla, oblieval má pot po celom tele, srdce mi skoro z hrude vyskočilo.
Beriem AD, vraj mám úzkosti. Teraz zas rozmýšľam, či mi nie je niečo vážnejšie. Veľmi sa bojím a nemôžem prestať na to myslieť. Nespala som poriadne v noci, len som sa prehadzovala. Stale rozmýšľam, či bude všetko v poriadku a či to zvládneme a pod. Neviem či chcem radu, ale aspoň počuť od niekoho, že sú to úzkosti alebo ja uu fakt neviem…

taktotedanie
9. aug 2022

Skuste zavolat psychiatrovi, ktory vam tie AD predpisal a v prvom rade mu oznamit tehotenstvo a ci nepotrebujete zmenit liecbu, urcite sa chodte porozpravat aj s nim

autor
9. aug 2022

@taktotedanie Skúsim. Ďakujem. 🙂

autor
9. aug 2022

@taktotedanie Akože, vravela mi, že tieto lieky sa môžu užívať aj popri tehotenstve.

taktotedanie
9. aug 2022

Ale informovat by ste ho mali predsa gynekolog nie je psychiater a najlepsie si kazdy lekar pozna svoje lieky a maju s tym viac skusenosti, urcite mu povedzte o pocitoch, ktore teraz mate

autor
9. aug 2022

@taktotedanie Jaj, ja som myslela teraz psychiatričku. Ďakujem za rady, určite to budem riešiť s doktormi.

luccija
9. aug 2022

Ano takto vyzeraju uzkosti a mozno Ti prislo zle aj od tehotenstva nizky tlak, dlho si stala.A prisiel novy stav tehotenstvo aj to je stres obavy...aj ja som sa bala v tehotenstve o seba, dieta, nejake vysledky vysli zle na stastie bolo vsetko v poriadku.Bude dobre🙂ak sa este neliecis dlho na zaciatku mozu take stavy prichadzat...

viavianesta
9. aug 2022

Ak su to uzkosti, ries to pomocou kouca, mentora, hypnoterapie a nie AD...napriklad dobry je https://www.martinlajprik.sk/ 🙂

sonoio
10. aug 2022

Ako dlho uzivate lieky...pretoze ad nastupuju AZ Min po' mesiaci