Úzkosti počas menzesu

sslavka12
6. dec 2023

Ahojte chcem poradiť pred 3 mesiacmi som mala úzkosti dopresie prekonala som to .. pred 5 dňami som dostala menštruáciu a zase má to chytilo stále plačem rano mi je zle na hrudi má boli vôbec nič mi nechuti jesť strašne sa bojím že sa mi to vrátilo myslite že to je len kvôli menzesu PMS že to prejde alebo ? 🙏🏼🙏🏼

mattina8991
6. dec 2023

Ahoj, ja tiež trpim úzkosťami a depresiou a od MS až po skončenie ovulácie sa to zhoršuje 😊

sslavka12
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
chodec15
6. dec 2023

vacsina ludi ma uzkosti, ked menzes nepride ...

januska12323
6. dec 2023

@chodec15 ako táto blbá odpoveď pomôže autorke?

taynee
6. dec 2023

Treba sa sledovat. Moze to byt aj priznakom zacinajucej uzkostno depresivnej poruchy, ktora sa potencuje hormonalnym cyklom. Skusila by som si sledovat dalej stavy, pit caj z medovky, pripadne si kupit volne predajny guajacuran. A ked by to neprestavalo, tak by ste mohli zajst na zaciatok za psychologom. Drzim prsty!

sslavka12
autor
6. dec 2023

@taynee vďaka 🙏🏼ale ja som to prekonala už pred tým 2 mesiace mi bolo super nemala som žiadne úzkosti chodila som aj k psychatricke všetko bolo uz dobre .. a pred 5 dňami som dostala menzes a zase má to nejako chytilo a som čítala na internete že menzes to mohol spôsobiť hormóny a tak tak dúfam že ak mi skoncia to prejde mal niekto už takú skúsenosť ?

marianarem
6. dec 2023

@sslavka12 Ja mam uzkostno-panicku poruchu a hormony pocas cyklu to zhorsuju. Ale v podstate som si vsimla, ze uz musim byt "nacata" z niecoho ineho, musi tam byt nejake vycerpanie alebo emocny stres. Ked mam dobre obdobie, tak ani tie hormony neskodia az tak. Citim ich, ale nie je to ziadny extrem.

zeldia
6. dec 2023

@sslavka12 neviem koľko máš rokov ale vitaj vo svete zien. Kolegyňa mi vravela že sa tešila na menopauzu že sa zbaví pms bohužiaľ vraj to je xkrat horšie ako pms. Skúšať čo sa da lekara, bylinkové čaje, relaxáciu, jogu, niečo musí zabrať aj tebe, treba nájsť čo.

jankaryan
20. mar 2024

@sslavka12
@zeldia skúste olej z grantového jablka mne upravil úplne hormony

jankaryan
20. mar 2024

@zeldia skúste olej z grantového jablka mala som pms silné tiež bývalo mi aj zlé veľmi ale olej upravuje hormóny

taynee
21. mar 2024

@jankaryan myslíte z granátoveho jablka?