Vadí mi všetko, čo sa mi opiera o krk
Máte to tak niekto ?
Už dlhsie si všímam že mi vadi keď mám nejaký rolak, šál , alebo hoci čo, čo sa mi opiera o krku , mám pocit že má to skrtí, tlači niečo v krku potom… nepríjemne. Aj keď robím sviecu na joge , nevydržím v tej polohe koli tomu krku
Mám sice trocha zväčšenú štítnu žľazu, už zo 6rokov , užívam lieky, ale takéto pocity som nemavala.
Áno aj ja to mam. Znesiem len minimum rodákov, salov, zelezi od materiálu.
ja to mam tiez tak, sal som si nikdy kvoli tomu nedavala a bundu by som si nezapla ani pri -30
asi by som sa zgrcala
ja to mám, odkedy mám problém so štítnou žľazou. podľa mňa to súvisí.
Ahoj, ja si nemyslím, že je to bežné. Alebo skôr je to bežné u ľudí so zväčšenou štítnou žľazou. Tiež som to tak mala, ako všetky ženy v rodine z mamkinej strany, takže som to očakávala. Po 30 to začalo - nič tesné okolo krku, pocit tlaku pri česani, vesani prádla , nočné potenie, priberanie na váhe... Zašla som k endokrinologovi, urobil punkciu, a šup na operáciu do Martina. Ani som sa nenazdala. Je to už 25 rokov. A som rada. Beriem lieky som bez problémov,. Som rada, že to lekár riešil rázne a nenatahoval to . Vyhla som sa mnohým problémom. Ja by som na Tvojom mieste nečakala a objednala sa sama do Ľubochne. Držím palce 👍
Ahoj.Ja mam stitnu v poriadku a neznesiem nic ku krku,ani tricko,ktore ma mensi vystrih,nie to este rolak.Saly,satky,retiazky ani nehovorim.Neda sa mi dychat,akoby ma niekto dusil,zacnem sa potit a koniec.U mna je to roky.Bola som aj na sone kvoli stitnej,ale,ze ta je v poriadku.
Ja som na tom rovnako - neznesiem ani len klasicke tricko s okruhlym vystrihom tesne okolo krku, v zime moze byt minus 40 a sal neexistuje, dogrcala by som sa. Rolaky ani nevlastnim. A teda so stitnou problem nemam.
Aj ja to tak mam, rolak som nemala asi 20 rokov, sal nosim minimalne, tuto zimu vobec, bunda zapnuta len ked mam pod nou aj bradu.. nemam nic so šž, ba co viac, moja 3r to ma tak isto, bundu nezapiname, lebo ju hned napina..
Bola som nedávno na jednej operácii a toto presne spomínala co bola so mnou na izbe. Nakoniec to bola cysta v štítnej žľaze a čakala tam na operáciu.
Tiež neznášam nič okolo krku. Do laky šatky okolo krku nenosím už veľmi dávno. A čo sa týka bundy nezapinam úplne do hora krk musí byť holý.
Mne vadia aj tričká čo nemajú výstrih, ale sú ku krku viac
Ja meznesi sal satku rolak na krku bunda mi nevadi. Ciapku na hlave to by som tiez nedala omdlievam az. Kapucna mi nevadi
Môže to byť štítnou.
Presne to mam aj ja, sal ked mam mat tak len na volno, zips az hore ku krku nehrozi, nedajbože rolak
Aj ja to mam zo stitnej. Proste pocit skrtenia...zvieranie krku. Mam uzol v stitnej. Neskor uz aj zvysene tsh...beriem lieky a pocit dusenia stale mam. Je to strasne neprijemne.
Tiež nič neznesiem na krku..
Ani tričko, ani zips , retiazky, náhrdelníky...
Mňa keby niekto prepadol a chcel ma zastreliť, tak mu len oznámim nech si ušetrí guľku, stačí keď sa mi dotkne krku, ja zomriem aj sama...

Vies ze je to bezne? Ma to kopec ludi