Varixy - laser verzus klasická operácia
Ahojte. Viete mi poradit ? Rozhodujem sa medzi laserom a klasickou, no mozno sklerotizacia by tiez bola vhodna. Mam zilu uz vo velmi zlom stave, prekonala som aj trombozu, pichala som si injekciu do brucha asi 7 - 10 dni a brala detralex. Ten zapal presiel len nemozem nic obtiahnute lebo ma to hned rozboli, podla sona mam poskodenu chlopnu. Zilu mam hlavne velmi velku skaredu po celom lytku skoro rozliatu od kolenq dole na lavej nohe a niekedy si to pocitujem az k srdcu. Posledne dni mam teda dost problem ze citim bolest az do hora hlavne ked spim. Citim zlu cirkulaciu a zaboli ma bud dole v palci alebo v krku az. Velmi sa bojim, co by bolo pre mna najvhodnejsie lebo cievny chirurg v handlovej mi odporucil laser len po precitani referencii roznych som sa zlakla. Chcela by som nieco menej drasticke lebo ja som uz mala dost urazov s tou nohou, aj bola spalena slnkom raz dost. Navyse sa mi nedavno stalo nestastie na jednej klinike v zahranici, kde mi mali urobit len lahsiu masaz krku vzadu a bolo z toho sado maso za uspania, zena co predviedla, to ani vo filme, urobila mi zle so sluchom a odvtedy si citim cievu hore este viac. Takze mam to cele poprepajane aj s tym srdcom, preto by potrebovala nejakeho velmi dobreho doktora na ostranenie tej zily, najlepsie nejaky cievny srdciar ktory sa viac rozumie, nie len ti co im vyhovuju laser operacie a ani nepocuvaju pacienta ako to pocituje. Citala som tu nejake Reishi ze pomaha na stiahnutie tych zil.. kde je najlepsie to objednat? Ake mate skusenosti vy a tiez mam pocit, ze pre mna by bola vhodnejsia klasicka operacia. Mate skusenost s pohankovym cajom? Kde kupujete, ako dlho luhujete? Raz som skusila rutinove tabletky a z toho som ja osobne mala velmi zlu reakciu. Pekny den zelam 🌸
slnku a
@mpg Tak pani pise viac problemov, preto ten internista. Moj tatinko ma lieky na riedenie krvi a tiez na srdce ( cize kazdy mesiac ma kontrolu u internistu). Pani pisala tiez, ze to ma nejake dost velke kombi tych problemov. Tak by uz spravil internista tie potrebne kroky a odsledoval to. Zilpo som pocula, ze je dobre.
@unitedlove Najlepšie by bolo začať obvodnou lekárkou a ona pošle po vyšetreniach, nato nebudú stačiť čaje a pod.
Praktický lekár a vysetrit vsetko zaradom. Mam varixy a kombinacia krk a noha sa mi nezdá. Skor kombinácia neurologického niecoho s chrbticou a varixy... Pripadne ta trombóza.
A osobne isla by som na laser, ale teda mam iba 2 osoby po klas. Operacii okolo seba a ani jeden nie je spokojni. Ja idem na vyšetrenie v bb do srdcovocievneho v juli na vyšetrenie.

@unitedlove treba na toto naozaj cievneho lekara , my tie zily nevidime ako odbornici. Moj otec mal teraz operovane obe nohy a opak bola kombi tych technik. Neslo to ani na jeden krat, ale na cca styri razy. Ma to pekne spravene. Srdce musi riesit kardiolog. A tiez potrebujete podla mna kazdy mesiac internistu ako moj tatinko.