icon

Vaše skúsenosti s Fresh depil

alllexis13
10. júl 2016

Mile damy,chcela by som vediet vase skusenosti s depilacnym kremom Fresh depil.Funguje naozaj tak dokonale ako som sa docitala v reklame,alebo mozem kupit v drogerii hocaky lacny a vysledok je rovnaky?Za vase skusenosti a postrehy dakujem!

dafny
26. júl 2016

@nikol1999 ahoj,este stale ich predavas za 15e/ks?

denisa0410
26. júl 2016

@ingapal
Dobrý deň, mala by som záujem o krémy Fresh depil 2ks, máte ich ešte?

ingapal
26. júl 2016

@denisa0410 písala som Vám správu. 🙂

tinuschka
26. júl 2016

ahojte,
aj ja patrim k tym, ktore sme si to objednali v nadeji, ze sa navzdy zbavime chlpkov, tak som zvedava...
chcem sa s vami podelit o moju skusenost.
dnes mi dosiel fresh depil, tak som to samozrejme ihned vyskusala, na jednu celu nohu - stehno a lytko som si natrela fresh depil a na druhu nohu, taktiez stehno a lytko klasicky balea krem z dm - na odstranovanie chlpkov, nechala som to posobit 20 min - pretoze mam skusenost, ze doposial vsetky depilacne kremy mi zabrali az po takom case, vysledok - uplne rovnaky - ozaj takmer vsetky chlpky mi zisli - aj z je dnej aj z druhej nohy, cize zatial je to celkom ok, len po case sa uvidi, ako na ktorej nohe zacnu rast a kedy, az potom uvidim, ci som si objednala len zbytocne predrazeny obycajny depilacny krem alebo fakt zazrak 🙂 este sa ozvem, urcite 🙂 pekny vecer vam vsetkym 🙂

nataliakarin
26. júl 2016

@kaatusskaa
@kaatusskaa
Mala by som záujem 🙂

nataliakarin
26. júl 2016

@nattys
Mam záujem, stále akt ?

nattys
Autor odpoveď zmazal
martinkase
27. júl 2016

Dobry den aj ja by som chcela vyskusat tento zazrak 🙂 ma niekto este na predaj ?

ingapal
27. júl 2016

@martinkase mám ešte jeden krém za 15€

ingapal
27. júl 2016

@ingapal píšem správu 🙂

webby3
27. júl 2016

@denisa0410 mam krem na predaj,nepouzity

michaelaff
Autor odpoveď zmazal
zuzana8819
27. júl 2016

stále mám na predaj dva nove nepouzite kremy po 15 € za balenie 🙂 + postovne

kittynnkaa
27. júl 2016

@tinuschka Môžem poprosiť foto toho krému z Dm? Kľudne aj do ip. Dikesko

dreamer4
28. júl 2016

@kittynnkaa prosím ťa, pošli potom tu foto dm krému aj mne. Veľmi ti dakujem

kuporska
28. júl 2016

@zuzana8819 Ahoj, aj ja mam zaujem o jeden kus 🙂

kaatusskaa
28. júl 2016

kto bude mať záujem o 1 kus krému, napíšte mi prosím správu 🙂

kuporska
28. júl 2016

@kaatusskaa aka je cena ?????

kaatusskaa
28. júl 2016

18€ aj s poštou

@kuporska

kaatusskaa
28. júl 2016

@kuporska 18€ aj s poštou

zuzana8819
28. júl 2016

@kuporska ahoj, este mas zaujem, cena je 15 € + postovne na dobierku, ak mas zaujem napis mi do mailu susaan88@centrum.sk

michaelaff
Autor odpoveď zmazal
leniciatko
30. júl 2016

A zvláštne je, že hned pod jej blogom je možnosť nákupu.

klaucah
1. aug 2016

Aj ja už som vyskúšala FRESH DEPIL a nie je to taký "zázrak" ako bolo písané. Recenzie boli falošné. Ja som si objednala hneď 3ks a ak by mal niekto záujem predám 1ks za symbolickú sumu 10eur. Stačí mi napísať e-mail: klaudiahorska@gmail.com

luuciinka11
1. aug 2016

Baby ,mám ho už doma,vyskusala som ho a je to oblbovak.Bohuzial chĺpky rastu tak ako doteraz, žiadne zmeny .

michaelaff
Autor odpoveď zmazal
nikol1999
2. aug 2016

@dafny ano ak je zaujem napiste mi na email: niki.babinska@gmail.com dakujem

zuzana8819
3. aug 2016

tak baby, ponúkam akciu pre tie, ktoré to chcú vyskúšať, mám 2 balenia za 20,- € + poštovné... ozvite sa mi na susaan88@centrum.sk

nikol1999
3. aug 2016

@nataliakarin predám dve balenia za 30€ 😊 kto ma zaujem napiste na niki.babinska@gmail.com

luckol
5. aug 2016

Ahojte, ja som tiež podľahla a povedala som si že keď je to pomerne dosť drahé a je to z Ameriky tak to bude fungovať. Skúsila som to hlavne z toho dôvodu že po depiláci som vyhádzana tak minimálne týždeň a po holení mi začnú zarastať chĺpky a mám všade vyrážky. Počas doby ako som čakala kým krém začne účikovať som si prečítala vaše komentáre a dosť som sa zhrozila, nechala som krém teda 7 minút. Po siedmich minútach som si ho zotrela, vo videu o tomto kréme si ho slečna jemne sierala to samozrejme nepomáhalo tak som sa naštvala a poriadne som šúchala až ma to trošku zabolelo a nohy mám úplne hladké, samozrejme sem tam čosi zacítim keď si prejdem po nohách ale viditeĺné nieje nič neholila som si ich asi týždeň práve kvôli tomuto a mne pomaly rastú chĺpky takže mali tak najviac 2mm určite by bol lepší efekt ak by som počkala ešte týždeň. Je to asi určené skôr pre bledšie typy čo ja som a čo majú jemnejšie chĺpky uvidím čo to dá a ozvem sa po pár týždňoch ako dlho to vydrží. Skúsim určite aj oblasť bikin ale tam to bude asi zložitejšie keďže na tom mieste by to malo byť max 2 minúty.