icon

Vaše skúsenosti s Fresh depil

alllexis13
10. júl 2016

Mile damy,chcela by som vediet vase skusenosti s depilacnym kremom Fresh depil.Funguje naozaj tak dokonale ako som sa docitala v reklame,alebo mozem kupit v drogerii hocaky lacny a vysledok je rovnaky?Za vase skusenosti a postrehy dakujem!

silvus18
5. aug 2016

ak máte záujem o fresh depil napište mail na s.bulejova@centrum.sk a dohodneme sa 🙂

kiwi1983
7. aug 2016

@martinkase ahoj ešte mám aj ja 🙂 1 ks

kiwi1983
7. aug 2016

Ahojte...aj ja mam ešte jeden v zalohe za 18€ kto by chcel 🙂

katika00
8. aug 2016

@kiwi1983
Ja jedno kúpim ak ho ešte máš

katika00
8. aug 2016

@kiwi1983 napíš mi na Kattkaa406@azet.sk a dohodneme sa

lencek92
8. aug 2016

Ak má niekto záujem predám za 18 €,

ada0510
9. aug 2016

@lencek92 ja by som mala záujem, ak je ešte k dispozícii.

nattys
Autor odpoveď zmazal
webby3
9. aug 2016

Ja tiez predam za 20 ...ak je zaujem napiste na mitrisinova.k@gmail.com

lencek92
10. aug 2016

@ada0510 áno, jasné, pošlite mi adresu, a tel c. Napíšem vám IBAN do spravy

michaelaff
Autor odpoveď zmazal
barborka0102
10. aug 2016

Ahojte, idem sa s vami podeliť o moju skúsenosť 🙂
Tento krém mi prišiel včera (09.08.2016) a práve pred chvíľou som ho vyskúšala a hádajte čo 🙂 ZBYTOČNE VYHODENÉ PENIAZE 🙂 To že fľaška je pomerne dosť malá, ak ju chcete použiť podľa návodu na celé telo (pazuchy, ruky, oblasť bikín a nohy) tak vám to výjde na maximálne jedno použitie by sa ešte možno dalo so zavretými očami prekusnúť ak by to aspoň fungovalo.....Vôňu to má zvláštnu, to neriešim....Ale to čo ma naozaj naštvalo je to, že som to vyskúšala aj na rukách, aj na pazuchách, na oblasti bikín a aj na celých nohách a ABSOLÚTNE ŽIADNY ÚČINOK, jediné čo to spravilo je to že ste nohy mali trochu hladšie ako po slabšom peelingu ale chĺpok mi to na CELOM TELE NEODSTRÁNILO ANI JEDEN!!!! Keďže ešte študujem na strednej škole a teraz cez leto mám brigádu tak som sa tešila že tie peniaze miniem na niečo praktické alebo aspoň funkčné a moje sklamanie z tohto produktu pri písaní tejto recenzie stále rastie....Okrem toho, na YouTube je jedno video Fresh Depil kde to vyzerá celkom fajn ale v realite je ten "krém" úplne inej konzistencie a celkovo to vyzerá inak...Takže na záver? URČITE NEKUPOVAŤ! 🙂 Ďakujem za prečítanie a dúfam že som pomohla.

barborka0102
10. aug 2016

@barborka0102 Ešte chcem len pridať že na jednej nohe som to skúšala podľa návodu a na druhej som to nechala dlhšie a to isté aj na rukách....Rozdiel v tom nebol žiadny no sranda bola že jemne sa to odstrániť nedalo tak ste nakoniec museli trochu pritlačiť no ani to mi nepomohlo tak som si zobrala vlastnú špongiu a tiež nepomohlo....Krém po "zaschnutí" alebo po uplynutí časovej doby začal akokeby lepiť neviem prečo....Mimochodom som brunetka a na rukách mám chĺpky svetlejšie a tenšie a na nohách už trošku tmavšie a hrubšie ale nepomohlo to nikde

maryn57
11. aug 2016

@dodik221 mala by som záujem o ten krém, ak sa ho ešte stále chcete "zbaviť", resp. predať, hihi 🙂

beki183k
11. aug 2016

@maryn57 ja predávam tiež ,neotvorený za 20€ , poprípade ak by niekto iný chcel 🙂

silvus18
11. aug 2016

@maryn57 predám aj na 15+ poštovné

nikinka1111
15. aug 2016

ahojte, takže dnes som aplykovala štvrtú dávku. tuším dnes zišli najhoršie ale po troch použitiach moje chĺpky na nohách sú viditelne jemnejšie a redšie. čo sa týka rýchlosti rastu, rastú pomalšie ako po bežnom oholení. aspoň u mňa. aplykovala som po 1,5 týždni. dnes mi po doholení žiletkou aj tak nejaké chĺpky zostali. dôvod: chĺpky boli veľmi jemné a nevzala ich ani žiletka. po sprche som sa utierala uterákom a chĺpky šli ešte dole. sú viditelne oslabené. takže nie je to také top ako v reklame, no pre mňa je výsledok ok, ako som niekde na začiatku diskusie písala po epilátore mi zostali neskutočné jazvy, teraz mi aspoň nehnisajú chĺpky...

nikinka1111
15. aug 2016

dávam tomu ešte šancu, ak by ste niektorá chceli preedať, jeden ešte kúpim. vezmem najlepšiu ponuku 🙂. ďakujem

kiwi1983
15. aug 2016

@nikinka1111 ahoj..maj mne to chĺpky odstránilo a sú jemnejšie, no segre to nejako nešlo a tá ma ešte jeden neotvorený ma predaj...18€ ak by bol záujem...dám jej vedieť

nattys
Autor odpoveď zmazal
michaelaff
Autor odpoveď zmazal
nikinka1111
16. aug 2016

@michaelaff ok, kúpim ho od vás. napíšte mi do ip č.ú. a dohodneme sa tam 🙂

amabeldan
16. aug 2016

Naco to chce niekto kupit ked vidi ze je uplne k nicomu a kazda sa ho snazi co najskor zbavit??? 😂

dodik221
17. aug 2016

@maryn57 ja som ho už posunula hned je mi luto😔

zuzana8819
18. aug 2016

Mám ešte jedno balenie za 10,- € + poštovné... ak by ste mali niektorá záujem 🙂

katrin611
23. aug 2016

@zuzana8819 Dobrý deň máte ešte na predaj jedno balenie?

zuzana8819
23. aug 2016

@katrin611 Ahoj, jedno balenie ešte stále mám...

kaatusskaa
25. aug 2016

mam 2 balenia na predaj, ak by mal niekto záujem

zuzana8819
26. aug 2016

@katrin611 ahoj, ešte mám jedno balenie na predaj, stále to platí... 😉

nattys
Autor odpoveď zmazal