Vaše skúsenosti s Fresh depil
Mile damy,chcela by som vediet vase skusenosti s depilacnym kremom Fresh depil.Funguje naozaj tak dokonale ako som sa docitala v reklame,alebo mozem kupit v drogerii hocaky lacny a vysledok je rovnaky?Za vase skusenosti a postrehy dakujem!
Mam na predaj ak by bol záujem ...
@zuzkam15 mám záujem o jedno balenie.
tiež mám na predaj ak by ste chceli
@beki183k ja mám záujem.
Aj ja mam ešte jedno baby...a k tomu napisem ako to použiť...niektoré ste to asi zle urobili...
Ahojte babulky- ja mam tiez na predaj jedno balenie Fresh Depil ak by ste mali zaujem 🙂 Neotvorene a nepouzite.
Aj ja mam ..., info email mitrisinova.k@gmail.com
zienky aj ja mam na predaj 2 ks Fresh Depil nerozbalene ak by bol zaujem staci napisat 🙂
Ahojte zienky vedeli by ste mi poradit ako to treba pouzit? Dnes mi to doslo tak som si ho natrela na ruku a cakala 5 min no a nic moje chlpky drzia ani jeden neodpadol ☹
Baby bohuzial som na to naletela. Absolutne NIČ neodstarnilo u mna. Ci kratke chlpy ci dlhsie, NIČ. Uz som potom nechala aj dlhsie posobit ako to tam odporucaju. Bohuzial ked som objednavala neboli ziadne recenzie :(
Vidim ze niektore namiesto toho aby napisali pravdu radsej predaju to hlupost. Mozno niektorym nieco odstrani, mozno take papericko jemnucke na zadku, no nestoji to ani za cent.
Ahojte kočky tak akurat dnes mi prisiel ten kreem 🙂 cakam od toho zazraky skusala som sibto na stehnach a vysledok ma naozaj prekvapil mne to uplne zobralo dole chlpky ... len ten krem mi protestoval ked som ho chcela naniest pozerala som aj video na youtube a neviem si naniest taku hrubu vrstvu a ked je tenka tak mi to uschne za tych 5 minut .. tak som to skusila este raz s hrubsou vrstvou a fakt mi to odstranilo chlpky ako som citala vase recenzie som sa zlakla ze to nevide .... chcela som sa tu docitat ako dlho to treba aplikovat a ako casto aby to malo taky ucinok aky som citala na fb... ze prestanu tie chplky rast niekdesom citala ze tri mesiace chcela by som sa spytat ci ste niekde otom necitali 🙂 dakujem za odpoved mozem poslat fotku ako mi to odstranilo chlpky ale fotku pred tym nemam ...
Skúste túto stránku http://freshdepil-online.com/sk-official-JT1/
zuzanab56 ....... napisala som mail 🙂
Dobry den. ma niekto na predaj freschdepil.
mam na predaj 2 kusy po 12 e ak by bol zaujem.kupila som si 3 za 54 e
mam zaujem
Ak máte záujem aj ja mám 2ks ,píšte na mail benakova.rebeka@gmail.com
aj ja mám 2 kusy na predaj .... ak máte záujem píšte kataa1@azet.sk
@alllexis13 a pomohlo to .? bola spokojnost ?
@14diana88
@kikus287
@beki183k
@kaatusskaa
@lucinka113 ktorá z vás ešte má na predaj?

Bože a ja som si to dnes objednala.. Keby som si toto tu prečítala skôr :(