Vaše skúsenosti s Fresh depil
Mile damy,chcela by som vediet vase skusenosti s depilacnym kremom Fresh depil.Funguje naozaj tak dokonale ako som sa docitala v reklame,alebo mozem kupit v drogerii hocaky lacny a vysledok je rovnaky?Za vase skusenosti a postrehy dakujem!
Ahojte. Kupila som si to skor naletela som na to, dcera aj ja sme si to hned vyskusali a ziadny efekt, neviem ci sme daco spravili zle, alebo to treba skusat ale kedze nic neni v navode tak ani neviem s akym odstupom casu a ak niekomu to pomohlo tak mam 2 nerozbalene krabicky po 18 eur.
Aj ja mam na predaj dva kusy. Cena za jeden by bola 13€, pri odbere oboch by bola cena 24€😊
Kto má záujem predám 2x balenie krému Fresh Depil za 30 eur. Aj po jednom v prípade záujmu.
Chcem sa len spýtať aký spôsobom vám.to prišlo poštou alebo kuriérom ??
Postou. Ale byt vami vobec to nekupujem je to podvrh. Mozno este o nieco horsie ako obycajne depilacne kremy v drogerii co su o polovicu lacnejsie
@martuska272 dobry den funguje ten krem?
@klinaja1 ahoj...mne to fungovalo...no zázraky to nie su...nohy su hladučké tak tri dni....treba to naniesť trosku hrubšie ako len natrieť, nechať pôsobiť cca 10 min a tou jemnou hubkou, krúživými pohybmi šúchať...hubku zakaždým vo vedierku pooplachovať ...na nohy si aj prisvietiť aby bolo vidno, že chĺpky su na hubke a noha je hladka
@klinaja1 ale ab som nezabudla povedať...segre to nefungovalo...ma hrubšie a tmavšie chĺpky a vôbec jej to nešlo a smrdí to otrasne
Odporúčam skôr nekupovať 😉
ze ja som si blba nenasla tuto diskusiu predtým ako som to kupovala za 50eur :D no nic fungovat to nefunguje,bohuzial sa neda dat hodnotenie na tej ich stranke mala som z toho akurat cervene flaky a podrazdenu pokozku takze to reklamujem,skuste to aj vy :-/
ak máte niekto pozitívne skúsenosti s týmto produktom, rada ho posuniem,mám 2 neotvorené balenia.
Mne na prvý krát pekne odchlpilo ale po druhom použití nič, ešte som mala aj alergickú reakciu.
Dobry den,ja som mala s kremom len pozitivne skusenosti,no dostala som darcek a nasla novu techniku holenia.Predam jedno balenie a z druheho skoro celu flasu za 25€.
Dohoda mozna
2x som skúšala ten krém,výsledok?? Ani jeden jediný chlp nezmizol... Je to veľký klam... Nekupujte to vôbec. Na to aby niekto dal 32 eur a zistil, že výrobok je podfuk,na to to total predražené..a nemáte to kam ani poslať späť a neuznávajú ani reklamáciu...hanba
Nepredavajte šmejdy stačilo,že sme my na to doplatili, nefunkčný krém nebude ani u iného funkcny
Ahojte vsetci 🙂 Ak by mal niekto zaujem mam k dispozicii 2 baliky. Predám za vyhodnu cenu. 🙂
Nie
Nefunguje
Nepredavaj nefunkcny smejd

@mayush Dobry den mam krem2ks na predaj