Vedľajšie účinky po očkovaní Astra Zeneca
Ahojte , prosím Vás aké a ako dlho ste mali vedľajšie účinky po 1 dávke Astry ? Ja som dnes 4ty deň po a stále som vyradená z obehu , bolia má svaly , som slabá a nevladzem . Prve dva dni som mala teploty . Už mi to príde moc 😐 Mám 32r. Ďakujem za odpovede.
@weronika171717 ja neviem o akych zahranicnych clankoch tu pises-ja zijem v zahranici, citam nemecke, anglicke a francuzske spravy a teda ziadne z nich, ani ziadne z uznavanych lekarskych institutov ockovanie nezatracuju, prave naopak! Navyse, nik nikoho nenuti nechat si „pichat jed do tela“. Mas moznost volby. No ak by si travila den natlacena v triede s 30 deckami ako ja, a mala mladu kolegynu, ktorej po covide vypadali vlasy(!!!) by si zvazovala rizika a vyhody ockovania inak...autorka prispevku sa pytala na priznaky po ockovani, nie na osobne nazory na ockovanie...
@tina4931 s tebou ako ty? To sú nejaké nové slovné spojenia.
Stále si mi neodpovedala, no nevadí. Niekto ako ty asi nevie slušne odpovedať na obyčajnú slušnú otázku. Prežijem aj bez toho. Tvoje komentare v tejto téme i tak nesúvisia s otázkou autorky. Keďže nie si zaockovana astrazenecou, nevieš sa vyjadrit k reakcii.
@huginko Má. A koľko lekárov s rôznymi vážnymi prešlapmi poznám...ani lieky predpísať by som si od nich nedala. Ale tento neuro s kurzom je "topka". Tak ako v každom povolaní od robotníka po nejakého lekára operatéra - sú takí i takí. To, že sú to lekári, neznamená že im treba bezhlavo veriť.
čo je to kurz neurológa 😂😂 dievča ty dávaš teda 🙂
@tina4931 odporúčam nechodiť k žiadnym lekárom. I tak sú to iba suflikanti z kurzom. Bude lepšie, ak si objednas preparáty z internetu a nabudúce pri problémoch skúsiš samoliecbu podľa návodu tiež z internetu. Zdroje informácií predsa máš perfektne, evidentne. A najmä ak dostaneš covid, v žiadnom prípade nechod do nemocnice, keď sa budeš dusiť, dajú to do tela samy jed a do nosa pustia plyn.
@mondolina Ano má, nepoznáš ho, tak neviem čo ti je smiešne. On má zameranie rehab., fyziot. a keďže neurologička skončila prevzal to za ňu a musel si urobiť aspoň kurz. A netají sa tým, keďže známa chcela inj. a poslal ju k lekárovi, ktorý jej to bude pichať, a súčasne jej povedal, lebo on vraj nie je neurolog. Ale na abmul. má napísané neurologia. A ešte k tomu je už dôchodca. Na na SK existuje aj nemožné.
@tina4931 takze zasa si neodpovedala. “Dosť” je trosku neurčité číslo. A to im predpísal nejaký “MUDr. s kurzom”, alebo zohnali u veterinára, či snáď na internete? Veď to bol dosť úzkoprofilový preparát... Tak nech si ti tvoji známi dajú spraviť pečeňové testy, veľmi sa to odporuca.
@hettinka 😂 Po vakcinácií najmä opakovanej viackrát by si ľudia tiež mohli dať vyšetriť organizmus....najmä s odstupom dostatočného času,možno budú prekvapení. Vieš čo, mne je jedno kto sa čím napichá, každý nech robí ako uzná za vhodné. Ja nepotrebujem odobrenia, ani od teba, tebe podobných, a v podstate ani od lekárov, nebodaj "vedy"😂 Myslím, že svojmu telu si každý rozumie najlepšie sám. A týmto končím. Paaa.

@tina4931 neverim