Vedľajšie účinky po vakcine na COVID19
Ahojte baby ktore ste sa dali očkovat na covid 19 a aké ste mali vedľajšie účinky
@jasimina A cítiš/cítila si sa ako? Iba pCR pozitívna alebo aj chorá? Kamarátkina dcéra išla na PCR test s tým, že bola v kontakte s chorým. Vyšiel jej pozitívny. Mala trochu nádchu a cítila sa viac unavená. Inak nič. Bola v kontakte s Omikronom. Ak by ten omikron bol takouto "hrozbou", chcem ho aj ja.
@alenatomova si sa zabudla v case a priestore? 😃
@mapa s tou istou redaktorkou bol rozhovor s tým istým Krčmérym v tej istej učebni - týkal sa testovaných vakcín, kde sa vyjadril ako písala v tejto diskusii...- že účinky o 5-12 rokov. Teraz ten rozhovor nie a nie nájsť. Bohužiaľ, sme asi opäť svedkami cenzúry, ktorá zmazáva. Videla som na vlastné oči a žasla som. Otvorene to tam povedal.
@luccija ...možno aj 5 x do roka. Pozor na Pfizer, viem že už je asi pozde, ale BMJ - British Medical Journal v novembri 2021 upozornil na podvody pri testovaní vakcíny. úryvok: "The BMJ has published an incendiary report exposing faked data, blind trial failures, poorly trained vaccinators, and a slow follow-up on adverse reactions in the phase-three trial of Pfizer’s Covid jab." ... falšovanie údajov, nedodržanie protokolu slepého testovania... oneskorené sledovanie nežiadúcich vedľajších účinkov. viac na https://newsrescue.com/whistleblower-exposes-mu...
@mapa Krčméry - vedľajšie účinky na deťoch spoznáme - viď 0:37 - o 5 rokov.
https://www.youtube.com/watch?v=ALtykcLBRWE-- našla som aspoň toto z 5.7.2021
@alenatomova inak v tomto videu som nenasla nič o deťoch, jeho interpretácia je absolutne prekrútená. Okrem toho, na tieto veci sa treba pýtať odborníkov - imunológov a vakcinologov a tým najväčším na SK je pán primár Oddelenia klinickej imunológie a alergológie Kliniky detí a dorastu v Martine, Miloš Jeseňák, ktorý bol tento pondelok u Zuzany Hanzelovej, naozaj odporúčam pozorne vypočuť.
https://video.sme.sk/c/22826981/jesenak-jedno-z...
@akonetopier Našla som toho pána Jeseňáka na youtube. 1. Taký mladý a už profesor? Trochu sa vyznám, na to bolo treba roky - viac ako desať - vyučovania na VŠ a takisto vedecká odbornosť, už sa zmenili podmienky udeľovania tohoto titulu? 2. Našla som video s názvom"Diskusná relácia projektu - Zaočkujem sa", už samotný názov smrdí mainstreamom, manipuláciou a podvodom. Odborník na moderné mRNA vakcíny je profesor Turánek, takých odborníkov ako Sabaka a iní podplatení Pfizerom - nerátam. Kto si dovidí ďalej ako na koniec svojho nosa, ten sa nenechá opiť propagandou a narýchlo vyrobenými "odborníkmi".
@alenatomova Sabaka a Jesenak podplatení Pfizerom 😅 Dobre no. Uprimne. Odpadla som z tvojich argumentov :DVed si najdi Jesenakov profesny zivotopis, dve slova do googlu. Ak sa citis vacsia odbornička, klobuk dole 😀
Diskusia, ktoru som poslala je Hanzelová zo SME. Neviem aky projekt Zaockuj sa. :D Mala tam aj Harabina, dezinformatora maduaristu a ine skvosty. Takže u nej sa môžu vyjadrit vsetci. Ale ano, nie je to objektivne. BUdem proti aj keby neviem co :D
Caute..nema niekto z vas podobnu skusenost alebo nevie odporucit co dalej? Moj muz sa dal pred 3 mesiacmi ockovat a odvtedy ma bolesti ruk a noh, niekedy ani chodit nemoze. Vysledky z cievneho, svaloveho,neurologa,rwumatika su negativne..nestretli ste sa niekto s podobnymi vedlajsimi ucinkami? Vdaka
@akonetopier MUDr. Miloš Jeseňák, štúdium všeobecného lekárstva ukončil v 2004. Po 17 rokoch od skončenia vyšky už profesor. Proste borec.
@alenatomova a kde robi comu sa venuje ? Ma skusenosti s podobnymi problemami? Dakujem
@ricky to bolo nedorozumenie - nerobila som reklamu Jeseňákovi, bola to odpoveď na tvrdenie diskutujúcej, že je to najväčší odborník... // Žiaľ, podobnú súsenosť má jedna moja známa, - už 4 mesiace ju po 3. dávke vakcíny bolí rameno a nezlepšuje sa to. Predtým ju tam nič nebolelo, mesiac po 3. dávke zrazu prudké bolesti, S ťažkosťami ako-tak dvihne ruku, nemá silu pri krájaní zeleniny, pichavá bolesť pri každom vyzliekaní z kabáta alebo košele, o tričku ani nehovorím. Skúšala nejaké masti, bola u lekára, nič nepomáha.
@alenatomova uz sme sa dopatrali..ockovanie mu spustilo chroniku boreliozu..liecenie atb min.pol roka atd.
@akonetopier no jasne,jesenak,tento ujo dostal za propagaciu vakci 50 tisic e.,tak to si teda vybrala toho spravneho,co trci z riti farma kartelu🙂)

Dobrý večer stalo sa Vám že ste boly na testi covid pcr test a ukázalo že som pozitívna aj mi prišla spáva že som pozitívna a doma si robim test antigenove ukázuje že negatív má stim dakto skúsenosť prosím