icon

Vedľajšie účinky Supraxu 200 mg

18. jún 2025

Dnes beriem 2 dávku supraxu 200 mg a extrémne ma začal stipat jazyk, mam pocit stipania v nose a hrdle a taky palivy pocit na hrudniku. Stretol sa s tým niekto? Rada by som atb dobrala keďže zabrali len ma zaujíma skúsenosť. Ďakujem krásne

tanika
18. jún 2025

Ano mozu to byt nežiadúce ucinky , pozor na opuch n nose ako keby nadcha , cerveny dekolt , tvar a pocit ze sa ti zle dycha . Treba vtedy ist na pohotovost pichnúť hydrokortisan a ditiaten moze to byť alergia na suprax . Ono to moze začínať takto ako tebe …. Tazko povedat ako sa to bude vyvíjať bacha na to .

autor
18. jún 2025
@tanika

Ano mozu to byt nežiadúce ucinky , pozor na opuch n nose ako keby nadcha , cerveny dekolt , tvar a pocit ze sa ti zle dycha . Treba vtedy ist na pohotovost pichnúť hydrokortisan a ditiaten moze to byť alergia na suprax . Ono to moze začínať takto ako tebe …. Tazko povedat ako sa to bude vyvíjať bacha na to .

@tanika už som suprax brala ale nikdy som nemala taky problém. 😟 a skutocne nerada by som ho vysadila a začala nanovo s niečím iným keď mi po 2 dávkach skvelo zabral. Ja som čítala že puritus + zapal sliznic, tak hádam ma neklepne. Skúsim ešte zajtra dr privolať ci si nedať pre istotu antihistaminika.

thirstymonk
18. jún 2025

Suprax to nie sú náhodou tie ATB, z ktorých som mal normálne halucinacie? :D