icon

Veľká hrčka v úrovni pása

kvetinka4
1. feb 2014

Ahojte, chystam sa ist ku obvodnej doktorke, pretoze uz mam dlhe roky na lavej strane pod kožou (teda hlbsie) velku hrcu. Neboli to, myslim si ze sa to ani nezvecsuje, ale ked si to chytim mam blby pocit, ze to tam nema co robit. Chcem sa spytat, ze ci niekto take nieco mal a kde myslite ze ma obvodacka posle? na rtg? na sono? HAK som uzivala cca raz pol roka, iank nie. Ta hrca je tam uz spred tehotenstiev. Poradte prosim

akwee
1. feb 2014

Zeby hernia? Urcite sa porad s doktorom...

luba28
1. feb 2014

@kvetinka4 ano mas tzv.pruh,....teraz sa to da riesit aj v lokalnej anesteze a laparoskopicky,...cize daj to von,lebo skor ci neskor ti to vadit bude,....a posle ta na chirurgiu tvoj obvodak,....

kvetinka4
autor
1. feb 2014

@akwee
@luba28 pruh? a to by sami ako stalo? nemalo by to boliet? je to totiz v zadnej casti-teda viac od chrbta. Ja som myslela, ze ci to nie je nador snad nezhubny, kedze ho uz mam tak dlho.

luba28
1. feb 2014

@kvetinka4 nie,nemusi boliet,pokial je maly,...ale tiez to moze byt podkozny tuk,....taka gulka by to mala byt ohranicena,....

sisaha
1. feb 2014

@kvetinka4 nepichali ti v tej casti nad zadkom injekcie niekedy? proti bolesti?

kvetinka4
autor
1. feb 2014

@sisaha pichali ale to bolo este pred tym ako sa vytvorila. Takze idem v pondelok ku dr a uvidim kam ma posle. Drzte palce aby to nebolo nic vazne

sisaha
1. feb 2014

@kvetinka4 no ved tak som myslela.. ci to nie je z injekcii... zle pichli a ono to tam stvrdlo

kvetinka4
autor
1. feb 2014

@sisaha nie asi nie. gulicka tam uz bola skor ako mi boli pichane a tie mi boli dokonca pichane do zadku a nie do boku, kde mam tu gulicku. hadam budem za nedlho mudrejsia