Veľká únava
Baby prosim vas o radu a pomoc. Som na rodicovskej dovokenke cize nerobim nic fyzicky narocne a nic podobne. Mam 20 rokov a som posledny tyzden stale unavena, ale az tak ze mi je z tej unavy zle, mam pocit na zvracanie a pomaly sa nemozem ani zdvihnut. Som totakne vystavena a nemam byt z coho kedze sa venujem len malej. Doktorov sa trosku bojim a dokiak neni uplne zle nevyhkadavam ich...len mam trosku strach lebo manzel ma stale posieka zr mam ist. Dnes ma zacali pobolievat aj krize no menzes mi skoncil pred tyzdnom takze dalsi este nehrozi. Ak matr niektora skusenost prosim napiste preco a ako ste sa toho zbavili. Tehotna nie som. Dakujem za kazdy komentar🙂
@3marhulka3 Chod k lekarovi, vysetri ta a zisti, ci nemas malo zeleza, nizky tlak alebo problem so stitnou zlazou. Tu ti nikto neda jednoznacnu odpoved. Naozaj mozes mat zdravotny problem. Mozno sa tvoja cela unava da vyriesit jednou tabletkou denne. Alebo cakas, kym zacnes odpadavat? Nenechaj to zajst daleko, obzvlast ak je to dlhodoby problem.
@3marhulka3 chod k dr..okrem uz spominanych to moze byt aj helicobakter. Ja som mala podobne pred x rokmi,nehorazna unava,stale sa mi chcelo spat,nevladala som ani poriadne chodit,noc robit..len pracu v praci a nic viac. Esteze som bola bezdetna a zila u nasich. A sup-helicobakter. Po liecbe mi bolo lepsie.
Takze sup k dr. Najskor krv,zlazun
Dakujem baby...chcela som vedet co si o tom myslite,..ach musim asi prrkonat strach a ist :(
Chudokrvnost.kup si zelezo.
Ahoj,podla mna by si mala navstivit lekara,myslim ze ti zoberie krv,a da ti zelezo ,kamoska mala toto iste.neni dobre ked to neriesis.moze to zajst do niecoho horsieho.
skús si kúpiť železo a nejaké vitamíny na posilnenie organizmu možno imunity. Ale k lekárovi zájdi nech ti zoberie krv, aby si vedela na čom si. No a že nič nerobiš .... hmm ja neviem byť na rodičoovskej je dosť makačka 😎 držím palce
Ako baby hovoria utekaj k lekárovi, ja som bola tak isto unavená v decembri a som myslela že budem mat opäť tehotenskú cukrovku ale nakoniec že mam železa malo tiež som si chcela kúpiť v lekárni predtým ale moc ho predať nechceli pokial mi lekár vyslovene nepovedal
mne na unavu zabera koenzym q10, mam odskusanych viac znaciek a ostala som pri sunday natural, cisto prirodny produkt

Ahoj no nemyslim ze pri babetku to nie je narocne🙂 a moze to byt aj tehotenstvo aj Ked si mala svoje dni🙂 noskus si viac odychnut zajst na kavu s kamoskami a vypnut s bezneho stereotypu ak to neprejde zajdi k lekarovi budes aspon vediet nacom si🙂