Veľké zuby v mostíku a nevoľnosť
Ahojte obraciam sa k vám s totálnym zúfalstvom už
Včera mi môj zubár nalepil (natrvalo) zubný mostik bez toho aby mi jo najprv dal na skusku.
Mám tam 10 zubov prichitenycb na mojich dvoch.
Ja viem že človek si na to musí aj zvyknúť ale tie zuby sú strašne veľké a hrubé dokonca predné sú strasne kopcovito obrusene inak sú pekne len proste veľké a hrube jak keby narýchlo robené.. to by bol síce najmenší problém lebo môj zubár povedal že to obrusi v stredu lebo skôr tam nebude
Ale tak ma to všade tlači asi skrz toho že sú také veľké
A extrémne ma napína už ma normálne boli žalúdok z toho jak ma nonstop napína z tých zubov keď rozprávam ešte viacej keďže zadné stoličky (5ky zuby) sa mi obtierajú o cele lico jazyk a je to mega hnusne už sa idem zblazdnit chvíľami mám chuť si ten mostik sama nejak vybrať
Obvolala som asi 10 zubárov nikto mi to nevyberie lebo že mám na to záruku a mám vydrzat do stredy
Mne je už tak zle že sa to vydrzat nedá
Mala ste to niektorá tak viete mi poradiť čo na to nech mi Neni tak zle
A poprípade poradiť čo žiadať u zubara aby mi to opravil, čomu sa vyvarovať alebo môžem žiadať nech mi ho dajú dole ?
prisaham najradšej by som teraz bola strbava 😩
@miamia04 jasne už som skúšala aj tvrdšie jest a pohoda neboli to ani netlačí ani sa nehýbe ani nič hovoril mi že keby náhodou sa uvoľní okamžite prísť ale že určite to vydrží tých pár rokov očné som mala dosť silne a veľké korene podľa rontgenu ostatné zuby sa mi dolámali pokazili No tieto jedine boli uolne v poriadku
Len to že tie zuby na mostíku sú väčšie než boli moje povodne a samozrejme aj ten zvyk spraví veľa ale povedal mi že v stredu mi ich obrusi nech sú trošku menšie tak dúfam že to bude v poriadku potom už 🙏🏻

@lulu2807 zaujímavé, a na ktorých zuboch to prosím ťa celé drží? Tiež už ich toľko nemám, preto sa pýtam.🙂